sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Helteinen herkkuviikonloppu

Varsinainen herkutteluviikonloppu takana, joka alkoi jo perjantaina Starbucksin aamiaisella. Olin maistelemassa muutaman muun bloggaajan kanssa Starbucksin uutuuksia: Skinny Lattea ja Cappuccinoa. Ihania kylmiä herkkuja, jotka piristävät näillä helteillä paremmin kuin kuuma kahvi.


Syömisten lisäksi ollaan saatu herkutella helteisestä säästä. Lauantaina pidettiin pihalla kirpparia tosi huonolla menestyksellä... Meille ei eksynyt yksikään asiakas, jos naapureita ei lasketa lukuun! Onneksi edes naapurit kävivät, niin pääsi eskarilainen vähän hieromaan kauppoja omassa myyntipisteessään.


Lauantai-iltana viiletettiin vielä Helsinkiin juhlimaan erästä 7-vuotiasta neitokaista ja nauttimaan jälleen kerran maailman parhaista synttäritarjoiluista. Filippiiniläinen vieraanvaraisuus on kyllä vertaansa vailla, enkä varmaan koskaan lakkaa hämmästelemästä sitä. Nytkin synttäreillä oli mm. kahdenlaista suolaista piirakkaa, kolmea erilaista liharuokaa, kevätkääryleitä, kalaa ja äyriäisiä lisukkeineen ja riiseineen. Plus tietysti kakut ja makeat herkut päälle.


Tänään ollaan vietetty rentoa päivää kotona ja rannalla. Pojat uskaltautuivat uimaankin, itse tyydyin seuraamaan vesileikkejä viltiltä. Mulle vähän lämpimämpää vettä, kiitos. ;)
Alkuillasta hypättiin fillareiden selkään - muut omien ja Viljo miehen kyytiin. Polkaistiin lähikoululle ja raapustettiin numerot äänestyslipukkeisiin.


Huomiselle lupailee vielä lämpöä, mutta sitten jäähtyy ja reilusti! Joten otetaan huomisesta vielä kaikki ilo irti ja nautitaan lämmöstä. Loppuviikko menee ainakin täällä täysin hunningolle jääneen kodin raivaamisessa... 


Instagramissa lisää kuvia viikonlopusta. 
Nyt onnittelut Leijonille hopeasta ja uutta viikkoa kohti!

2 kommenttia:

  1. Siis juuh, ihan järkyttävää, kun yhtäkkiä tippuu lämpötila 20 astetta... Olin paleltua tänään, piti lämmittää sauna lasten urheilukoulun jälkeen... :-0

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en voi käsittää, miten lämpötila voi vaihdella niin lyhyessä ajassa. o.O Sauna oiskin hyvä idea, vaikka ollaan oltu sisällä koko päivä...

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...