lauantai 31. toukokuuta 2014

Ihkuhehkutusta

Koleahkosta säästä huolimatta tässä viikossa on ollut paljon hyvää. Itse asiassa tämä on ollut poikkeuksellisen mukava viikko. Johtuu varmaan siitä, että en ole ollut kaitsemassa 24/7 noita pieniä sotkupettereitä ja luuttuamassa ruuan tähteitä lattialta, vaan olen ottanut vähän omaa aikaa. Mikään ei ole rentouttavampaa kuin käydä ystävien kanssa syömässä ilman lapsia ja nauraa niin, että poskiin sattuu. Sen jälkeen jaksaa huristella legoautoilla taas IHAN eri volyymillä. :)


Olen tällä viikolla: 

- käynyt Helsingissä 
(Helsinki on aina kiva!)

- käynyt ystävän kanssa elokuvissa katsomassa Pahattaren 
(herkkä aikuisten satu Prinsessa Ruususen pahasta haltijakummista)

- nukkunut kahdet päikkärit
(hyvin epätavallista)

- nukkunut öisinkin aika hyvin 
(kiitos Viljon)

- juhlinut eskarin loppumista 
(mukavaa kun kuskausrumba hellittää)

- nähnyt kahta muuta ystävääni Porvoossa

- nauranut

- ostanut uutta kynsilakkaa

- käynyt ystävien kanssa kahdesti ulkona syömässä


Onni on iloinnut tänä keväänä lintujen pesänrakennuksesta pihallamme. Vanhaan omenapuuhun ilmestyi ensin rakkaudella rakennettu pesä, myöhemmin pesään pilkulliset munat ja nyt sieltä ovat kuoriutuneet lintuäidin silmäterät.


Onnea koulunsa päättäneille ja valmistuneille!

2 kommenttia:

  1. Ihania asioita mahtunut viikkoosi! :) Äidin oma itsenäinen aika on niin tärkeää..meillä ainakin koko perheen kannalta ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kerrassaan. Itse asiassa mietin, että jokaiseen viikkoon pitäisi järjestää vastaavaa omaa aikaa. Joskus on kiva käydä ihan yksin lenkillä/ostoksilla tms. (erakkoluonne!), mutta ystävien seura on kyllä vielä parempaa. Ja todellakin, sen on huomannut myös muut perheenjäsenet. ;)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...