tiistai 13. toukokuuta 2014

Lastentarvikekirppis Porvoossa

Mun on pitänyt jo pitkään vinkata teille ihan huippu kirppisvinkki. Marraskuussa Porvoossa avasi ovensa uusi lastentarvikekirppis Natiainen. Itse löysin paikan vasta alkuvuodesta ja heti ekasta käynnistä lähtien olen ollut myyty. Olen käynyt tuolla sen jälkeen lähes viikottain ja joskus jopa monta kertaa viikossa... enkä ole tainnut kovin montaa kertaa poistua tyhjin käsin. 

Se miksi tämä kirppis mielestäni ansaitsee ihan oman postauksensa, johtuu siitä, että se peittoaa mennen tullen monet muut lastentarvikekirpparit esim. pääkaupunkiseudulla. Natiaisessa on oikeastaan kaikki kohdallaan: myytävät tuotteet ovat siistejä ja siististi esillä, hinnat ovat murto-osan siitä mitä on totuttu näkemään monilla muilla kivijalkakirppareilla, nettikirppareista puhumattakaan. Tästä kaikesta kuuluu kiitos tietysti ahkeralle ja mukavalle omistajalle sekä kirppari-idean oivaltaneille, järkeville myyjille jotka tuotteensa hinnoittelevat.

Poikettiin viime viikolla Viljon kanssa Natiaisessa ja pyysin saada ottaa muutamia kuvia. Toivottavasti kuvista välittyy miten helmi paikka on! Menkää ihmeessä toteamaan itse ja tekemään löytöjä.


Myynnissä kaikkea mahdollista lapsiin liittyvää: vaatteita, leluja, rattaita, istuimia, äitiysvaatteita jne.


Pöytävuokra on erittäin kilpailukykyinen ja lisäksi 
siihen sisältyy siivous.


Lapset voi lahjoa keksillä ja mehulla sillä välin kun äiti kiertää pöydät läpi... 
Paikalta löytyy myös viihtyisä leikkipaikka lukuisine leluineen 
ja liitutauluineen.
Vaikka taaperon kanssa kiertely käy hieman työstä, ehdin tutkailla pöytien tarjontaakin. Tältä reissulta Viljo sai Marimekon ja Villervallan hyväkuntoiset paidat ja itse köyhdyin vaivaiset kuusi euroa.


Natiainen löytyy Porvoon Tarmolasta, osoitteesta Asentajantie 8. 
Avoinna arkisin 10-18, la ja su 10-14, ma suljettu.
Natiaisen Facebooksivut löytyvät täältä.

8 kommenttia:

 1. Näyttää kivalta paikalta. Kiitos vinkistä! :)
  Itse asumme myös Porvoossa ja tuolla täytyykin siis piipahtaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kiva paikka näin kirppari-ihmisen näkökulmasta. Suosittelen piipahtamaan! :)

   Poista
  2. Ehdottomasti suosittelen minäkin !
   Kerrassaan mainio paikka !

   Poista
  3. Kerrassaan mainio kirppari !
   siisti ja lapsetkin viihtyy !!

   Poista
  4. Niin on! Tänään on ehkä mentävä taas kun tässähän tulee jo peräti VIIKKO kun oon viimeksi käynyt... ;D

   Poista
 2. Hyvä pointti tuo "kirppari-idean oivallus"..liekö syynä etten ole niin merkkifriikki, hinnat monella kirpparilla tuntuvat todella suolaisilta. Kirpputorilla kun tekisi mieluusti niitä edullisia löytöjä!
  Vintage eri juttu ja siitä vanhasta maksaakin, mutta popin, makian, minirodinin mitänäitnyon ihanuudet tuskin vielä pääsee siihen kategoriaan..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, välillä käy mielessä että mitä ihmettä myyjien päässä liikkuu, jotka pyytävät tahraisesta ja nukkaisesta vaatteesta 10-20 € vain, koska se on jotain äitien hinkumaa merkkiä... Tai no. Eihän se hölmö ole joka pyytää.... ;)

   Mä ilahdun jos löydän kirpparihintaan lapsille siistiä käyttövaatetta. Jos vastaan tulee joku hyväksi ja laadukkaaksi havaitsemani merkki, niin sitten voin maksaa siitä vähän enemmän, mutta joku tolkku siinäkin. :)

   Poista
 3. Suosittelen poikkeamaan Kotkassa Vadelmatarha lastentarvikekirppiksellä. Yhteystiedot löytyy netistä. Samantyyppinen, siisti ja avara. Myös leikkipiste, kahvio, ekokampaamo ym. samassa. Kivoja oheistapahtumia.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...