lauantai 3. toukokuuta 2014

Lisää reissukuvia

Ajattelin laittaa vielä yhden kuvapainotteisen lomapostauksen. Viikon aikana kameraan tallentui satoja kuvia, enimmäkseen noita poikia: omia ja siskon. Siskon perheen näkeminen melkein joka päivä olikin loman parhaimpia juttuja. Täällä on Katta-tädillä jo kova ikävä, toivottavasti nähdään taas pian!

Imatran maisemia katseli myös ihan eri silmin kuin joskus 90-luvun lopulla. Silloin tärkeää oli vain se, että pääsee tuosta pikkukaupungista pois. Ei mulla ikävä takaisin ole, mutta monta kertaa kauniita järvimaisemia ihaillessani kävi mielessä, että silloin parikymppisenä niitä ei osannut arvostaa.

Tämän kuvan otin kännykällä käydessämme iltalenkillä Lammassaaressa. Yksi parhaimmista lenkkireiteistä Imatralla.

Tämä lenkkireitti puolestaan kulkee Tiuruniemessä.


Ja koska oltiin lomalla, niin herkuttelukin oli sallittua...
...mutta rahkaa ei sovi lomallakaan unohtaa.. ;)

Siskon luona tuli testattua Viljon kissa-allergia. Ja hyvältä vaikuttaa! Muutaman tunnin vierailun aikana ei tullut mitään oireita! :)Ja sitten pyykkien kimppuun! 
Aurinkoista lauantaita!

4 kommenttia:

 1. Sisko ja sen lapset ovat kyllä sellainen rikkaus ettei rajaa! Olemme onnekkaita! Leppoinen ja mukava tunnelma välittyy muutenkin lomakuvistasi! Ja tuossa vanhemman poikasi kuvassa todentuu juuri se mitä vastasin askartelukommenttiisi(omassa blogissani); ovat niin älyttömän taitavia ja näppäriä käsistään että kyllä siinä äidit ja isät vaikuttaakin tumpeloilta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on rikkaus. Harmi kun ei asuta lähempänä...
   Ja joo, kuittia tulee jos äiti joskus yrittää edes askarrella "ethän sä äiti osaa..." ;) Onneksi eskarin tädit hoitaa homman kotiin mun puolesta. :P

   Poista
 2. Oi, oletkin siis aivan idästä kotoisin! Ihanat maisemat :) mitenhän mä oon joskus täältä blogista ymmärtänyt, että olisit Savosta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, Imatralla olen asunut ekat 20 vuotta elämästäni (tosin synnyin Jyväskylässä). Mutta ei sun arvaus savosta ihan metsään mene sekään, sillä Imatralta muutin Kuopioon opiskelemaan ja ehdin asua siellä viitisen vuotta ennen kuin muutin Helsinkiin. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...