perjantai 2. toukokuuta 2014

Loma-aktiviteetteja Holiday Club Saimaalla

Mukava ja vauhdikas lomaviikko Saimaalla onnellisesti takanapäin. Autolastillinen pyykkiä, iloisia ja väsyneitä, vaikkakin virkistyneitä lomalaisia palasi tänään kotiin. Viikossa ehtii kyllä yhtä sun toista, mutta aktiivisuudesta huolimatta tekemistä jäi vielä toisellekin lomalle. Angry Birds Activity Parkista kirjoittelinkin jo edellisessä postauksessa. Holiday Club Saimaa tarjoaa kuitenkin paljon muutakin mukavaa tekemistä ja elämyksiä, joista ehdittiin testata mm. kylpylä ja saunamaailma, kuntosali ja hohtokeilaus


Kylpylästä ja saunamaailmasta ei luonnollisesti ole omia kuvia, mutta esittelyn voi käydä katsomassa täältä. Kylpylöitiin useampaan otteeseen eri kokoonpanoilla, sekä lasten kanssa että ilman. Meidän kanssa yhtä aikaa oli joka kerta vain vähän muita pulikoijia, joten saatiin nautiskella hyvin väljissä vesissä. Hiljaisen sesongin hyviä puolia! Itse asiassa oltiin miehen kanssa vappuaaton iltapäivällä saunamaailman ainoat asiakkaat! 


Pikkupoikien mielestä kylpylässä parasta oli keskuspiazzan suihkulähdeshowt. Mitä enemmän vettä suihkusi kasvoille, sen mukavampaa näytti olevan. Itse nautin ehkä eniten vain siitä vedessä lillumisesta, saunoista (mökkisauna oli lempparini) ja innostuinpa laskemaan kerta toisensa jälkeen myös vesiliukumäistä (ja ilman lapsia vieläpä). Itse missasin kattoterassin savusaunan, mutta mies oli tykännyt. Kesäkuumalla kattoterassi on varmasti upea paikka siemailla drinksuja aurinkotuolissa ja pulahtaa altaaseen tai talvipakkasella paljuun.


Reissussa oli mukana myös miehen äiti ja veli, sekä yksi hännän heiluttaja. Majoituimme neljän huoneiston talossa, josta oli lyhyt matka aktiviteetteihin. Pojista oli kuitenkin mukavaa taittaa matkat näillä maitokärryillä. 


Vappuaatto oli harvinaisen sporttinen. Päivä alkoi salitreenillä, jatkui lounaan jälkeen kylpyläkäynnillä ja huipentui päivällisen jälkeen keilailuun. Kuntosali oli siisti ja laitteet uusia ja laadukkaita. Kunnon jalkatreenin jälkeen oli mukavaa lämmitellä lihaksia saunan lämmössä.


Keilaamaankin ehdittiin useampaan kertaan. Oli mukavaa saada myös Imatralla asuva sisko mukaan. Ärrrrsyttävä pikkusisko, joka keilaa niin paljon paremmin kuin minä! ;)


Ravintoloita tuolla on useampia, mutta me ruokailtiin ainoastaan O'Learysissa, jossa oli mukavan rento meno ja kaikkia miellyttävä menu. Ruuan jälkeen pelattiin peli jos toinenkin biljardia. Varmaan jos olisi ollut enemmän aikaa, niin olisi tullut käytyä miehen kanssa kaksin syömässä hieman fiinimmin (kalaravintola hieman jäi houkuttelemaan), mutta tällä reissulla menot saneli enimmäkseen tuo jälkikasvu.Huomenna palataankin arkeen pehmeästi laskeutuen. Mies töihin ja me kotiin jäävät piipahdetaan yksillä synttäreillä, koitetaan selättää tuo pyykkivuori ja siivotaan viikon aikana lakastuneet narsissit ja pääsiäisruohot... Mukavaa viikonloppua!

Liput kylpylään, saunamaailmaan, kuntosalille ja keilaukseen saatu Holiday Clubilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...