tiistai 6. toukokuuta 2014

Odotettu juurikasvu

Muistatteko kun laitoin maaliskuun loppupuolella avokadon kiven veteen? Kirjoittelin siitä täällä. Nyt noin kuuden viikon jälkeen tilanne on tämä:


Kesti tosi kauan ensinnäkin ennen kuin kivi edes halkesi. Pääsiäisen aikaan huomasin, että kiven pohjaan oli ilmestynyt pieni nysä ja reilussa viikossa juuri on kasvanut noin pitkäksi. 

Halkeaman sisällä on  nähtävissä ihan pienenpieni kasvin alku! Tän saisi nyt tökätä multaan jatkamaan kasvua, mutta köllötelköön tuossa paljussaan vielä hetken. Nyt nimittäin iski ykskaks jokin kummallinen (toivottavasti pika-sellainen) tauti: vatsakipua ja kuumetta. Joten loppuilta otetaan rentoilun kannalta. Onneksi myös nuo kanssa-asujat näyttävät olevan samaa mieltä.

4 kommenttia:

 1. Pikaista paranemista ja toivottavasti ei isompi tauti puske päälle. Aikeistani huolimatta oma avokadon kivi jäi istuttamatta mutta tosi kiva seurata teidän:) Ja hauska otsikko :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Onneksi pienet välikuolemat peiton alla ja ibuprofeeni jeesasi hieman. No mutta kuule, käypäs ostamassa avokado ja laita kivi veteen, niin saat vielä vähän lisää jännitystä elämään! ;D Itse harmittelin, että miksi ei tullut laitettua noita useampia, nyt en kyllä tiedä, että minkä kokoisen puun ehtii enää kasvattaa tämän kasvukauden aikana. Tuntuu olevan niin hitaansorttinen tuo kasvi.

   Poista
 2. Mulla oliskin pari avokadoa tuolla. Pitäskö pistää itekin...

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...