perjantai 23. toukokuuta 2014

Tarina

Olen kuolannut ihanien Lumoanin mekkojen perään jo ties kuinka kauan. Vähän aikaa sitten ystävämyynnistä tilasin vihdoin oman kolttuni ja täytyy sanoa, että kylläpä olen ollut tyytyväinen. Lapsimessuilla hiplasin Lumoanin vaatteita ja totesin materiaalin olevan kevyttä mutta jämäkkää. Päädyin pitkän ja vaikean eipäsjuupas -pohdinnan jälkeen Tarinaan, jossa romanttiseen puoleeni vetosivat nostalgiset pitsikaulukset ja söpöt taskut. Piipahdin tänä aamuna Helsingissä tässä mekossa ja sain heti mekkokehut ja kysymyksen: "Onko tuo Lumoan?".

Tarinasta on nyt lyhyessä ajassa tullut ehdoton lempivaatteeni - pukeutuisin tähän vaikka joka päivä! Tarina tulee takuulla saamaan jatkoa, sillä kaappini hinkuu näitä söpöläisiä lisää. Mietinnässä on vain, että olisiko se Louna, Ilta, Kaisla vai kenties Säde


Ja heti kun yrittää kameralle poseerata, niin sitä on yhtä letkeän rento kuin täytetty puuma, heh... Nyt kuitenkin on pakko luopua tästä ihanuusmekosta ja vaihtaa johonkin vielä kevyempään - on nimittäin kuuma! Helteistä viikonloppua!

17 kommenttia:

 1. Oliko maksettu mainos? Vai kärkytkö vasta ilmaista mekkoa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole maksettu mainos, jos olisi, se lukisi postauksessa. :) Eli ihan selvästi ilmaisen mekon perässä. ;)

   Poista
 2. täällä kans on eräänKIN kerran käyty Lumoan sivuilla- tilaanko enkö tilaa. Uskallanko kysyä kuinka pitkä olet?! Itse olen nippanappa180cm ja tuo pituus arveluttaa ;D
  Mutta aivan ihania - yksinkertaisia ja kauniita, just näissä mekoissa voisin kuvitella itseni vaikka mihin, jos vaan en tuntisi itseäni honkkelikonkkeliksi koipinenei - ainoa mikä arveluttaa ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskallat kysyä, mä olen nippanappa 160 cm :D Eli sun pituisella voi kyllä olla aika lyhyt ainakin tämä Tarina. Mut onhan siellä pidempiäkin mekkoja muissa malleissa ja niistä löytyy mitat Lumoanin sivuilta. :) Sieltä varmaan löytyy myös honkkelikonkkelikoiville sopivat mallit. :D

   Näissä on mun mielestä niin moni asia kohdallaan (kuten Susannakin tuossa alempana mainitsi), että mielelläni hehkutan. Tosi monikäyttöisiä vieläpä. :)

   Poista
 3. Aika lyhyt mekko,minusta näyttää tunikalta 😊 kaulus on kyllä kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tämä on ehkä siinä ja siinä, menee mun mielestä mun pituisella sekä tunikana että mekkona. Eikä näy pyllistellessä takapuoli. :D Oon pitänyt tosin farkkujenkin kanssa tunikana. Ulottuu mulla kuitenkin reilusti puoleen reiteen. Pidemmälle tämä mekko on kyllä varmaan supermini. ;)

   Poista
 4. Mäkin olen IHAN hurahtanut noihin! Ne täyttää sen mun (uuden vastaheränneen) eettisen vaatteen kriteerit, ja ovat vaan niin monikäyttöisiä. Ja kauniita! Odotan mitä ihanuuksia uutuuksia onkaan tulossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No just näin! Joko sulla on muita kun se yksi (Ilta?) ? Se(kin) on kyllä ihana. <3

   Poista
  2. No en kehtaa edes tunnustaa... Mulla on jo aika monta, olen itseasiassa tehnyt ihan valtavaa inventaariota mun vaatehuoneessa pitkin kevättä, ja myynyt läjäpäin kaikkea mitä en enää vaan jostain syystä käytä ja ostanut näitä tilalle. Jokainen ostamani Lumoan on ollut mieluisa ja jo monta kertaa päällä, mitä ei voi sanoa niistä vaatteista joita olen myynyt saadakseni ne Lumoanin mekot/tunikat tilalle! Ystiksessä oli muutes niitä vanhoja tunikoita n.35e/kpl, niille jäi joitain hajakokoja ja värejä, joita ehkä kannattaa kysyä esi. Facebookin sivun kautta... mä sain silleen pari aika ihanaa kesäksi..,,

   Poista
 5. Mulle uus tuttavuus... on kyllä todella kaunis! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ekologisia, kotimaisia... kauniita! Nyt kannattaa tutustua. ;)

   Poista
 6. Mulla on samankaltainen mekko Zalandolta, mutta pidemmillä hihoilla :) Kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, nuo pienet yksityiskohdat tekevät just sen pienen pisteen iin päälle. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...