keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Aurinkolahti

Kesä on siitä ihanaa aikaa, että silloin elää yleensä enemmän hetkessä. On spontaanimpi. Tulee esimerkiksi lähdettyä vaan ajelemaan ilman sen kummempaa määränpäätä. Kuten viime sunnuntaina. Helsinkiin on aina kiva mennä hengailemaan ja tälläkin kertaa päädyttiin sinne. Uuu, tosi spontaania lähteä Helsinkiin Porvoosta ex-tempore, heh. :D Noh, anyway. Ensin Munkkiniemeen ja sieltä Töölön ja Kaivarin kautta päädyttiin itä-Helsinkiin. Edellämainitut ovat tulleet tutummiksi helsinkivuosien aikana, mutta itäisemmät kaupunginosat ovat jääneet hieman tuntemattomammaksi. Ajeltiin Ramsinniemessä, Kallvikissa ja lopulta päädyttiin viettämään hieman aikaa kirjaimellisesti aurinkoiseen Aurinkolahteen. Ihana paikka!4 kommenttia:

 1. Tuo on totta, kesällä sitä tulee tehtyä "pikkureissuja" paljon enemmän. Yks kaks päätetään vaan lähteä ajelee ja nautitaan ihanista maisemista :)
  Oikein ihanaa loppuviikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on hauskaa! Kun ei ole kiire minnekään, kaikki hyvällä tuulella ja rentoja, niin sellainen päämäärätön haahuilu on ihan mukavaa. :) Mennä mihin nenä näyttää ja pysähtyä jätskille kivalta näyttävään paikkaan.

   Kivaa loppuviikkoa sinnekin! Meillä sataa vettä...

   Poista
 2. Ihanan spontaania :) Näkymät ovat hienot! Tuonne voisi mennä kesällä käymään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On spontaania, mutta ei nyt mitään extremeä kuitenkaan. :D Jos olisi muutama vapaapäivä (miehellä siis) putkeen, niin sitten voisikin repäistä ja lähteä kauemmas... Aurinkolahti on kyllä kuin olisi ulkomailla, mene ihmeessä! :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...