lauantai 21. kesäkuuta 2014

Juhannusaatto

Leppoisa ja rauhallinen kotijuhannus. Kukkasia ojien varsilta. Perinteinen raparperi-mansikkatorttu. Ulkoilua sateessa ja pientä kesäflunssaa. Kaksi riehakasta juhannusheilaa, joita ei meinannut saada nukkumaan millään, isoin töissä - eräänlainen perinne sekin. Leffoja ja herkkuja. Tunnelmallista keskikesän juhlaa!

4 kommenttia:

 1. Ihania juhannustunnelmia! Iloista juhannuksen jatkoa ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rauhallisia, räkäisiä ja paikoin myös riehakkaita tunnelmia... ;) Kiitos ja hauskaa juhannuksen jatkoa sinnekin! ❤ Ja jee, meillä paistaa aurinko! ^_^

   Poista
 2. Taitoa on muokata juhlasta mukava niillä tykötarpeilla mitä on. Vaikka taivas ja nenä vuotaa teidän kodista voi aistia juhannuksen ja sieltä huokuu lämpö:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on. Ja kiitos, tosin tuossa oli vain tuollainen postimerkin kokoinen alue meidän kodista... kaikkialla muualla oli sitten vähän vähemmän idyllistä. ;) :D Mitään ei muuten ole juuri pitkään aikaan huvittanut edes kuvata, kun tuntuu, että kaikki paikat aina niin rempallaan. Oh well, jospa saatais remppaa tehtyä tänä kesänä, kuten tarkoitus on. Uudella innolla sitten niitä kuviakin.

   Ai mitenniin mun vastaus meni sivuraiteille? ;)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...