maanantai 9. kesäkuuta 2014

Kungsbackan kotieläinpiha

Viime viikolla tuli harrastettua pienimuotoista kotiseutumatkailua. Useamminkin pitäisi, mutta jostain syystä oman lähialueen paikkoja tulee harvemmin koluttua. Yleensä silloin kun ollaan saatu vieraita, kuten viime viikolla. Lyhyen ajomatkan päässä meiltä on mukava, pieni maatila (Kungsbackan kotieläintila), jossa pääsee tutustumaan eläimiin. Leppoisaa ja rentoa ajanvietettä lasten kanssa. 


Onnia kiinnosti enemmän jotkut ihan muut jutut...


Eräs kohtaaminen tuntemattoman neidin kanssa
6 kommenttia:

 1. Ihania kuvia ♥ Tuo on niin totta, pitäisi muistaa ne kaikki oman pitäjän tai lähiseudun nähtävyydet! Läheltä saattaa löytyä vaikka mitä ihanaa ja kaunista :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Se on hassua! Eikö niitä näe, kun ne on liian "lähellä"?! Helsingissä asuessakaan tuli ihan äärettömän harvoin käytyä missään nähtävyyksillä, paitsi jos tuli vieraita kauempaa. Pitäis ihan ottaa asioikseen tutustua oman paikkakunnan juttuihin. :)

   Poista
 2. Voi ihme! Aivan ihania kuvia. Suloinen lammas, hauskat possut. Ihanat kuvat pikku taaperoista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Satu! :) Pienet karitsat erityisesti olivat ihania! Tämä kuvissa näkyvä osasi jo syödä heinää ja ottaa Viljonkin kädestä varovasti. Toinen, vieläkin pienempi, oli vielä maitoruokinnalla ja vain haisteli tarjottua heinätupsua. <3 Ja pikku possut oli kans niin söpöjä tonkiessaan kärsällä maata. :D Ja nuo taaperot, oli pakko ottaa kuvia kun Viljo meni ottamaan tyttöä kädestä. ;)

   Poista
 3. Voi että mitä karvakavereita! :) ei teille kuitenkaan lemmikkikuume iskenyt? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin söpöjä! Mullahan on krooninen lemmikkikuume... ;D Välillä se oikein pistää pään pökerryksiin ja välillä taas hieman hellittää. Toistaiseksi ei ole lemmikkejä tulossa meille. Mutta never say never... ;)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...