maanantai 28. heinäkuuta 2014

Arvottu!

Lyhyestä virsi kaunis. Tässä Random.orgin arpoma onnellinen (toivottavasti) voittaja! Hiphurraa ja onnea Riikk4! Sinulle lähtee siis valitsemasi tiilirakennussarja sekä Magic Nuudles maissipalikkasetti. Laitatko viestiä minulle osoitteeseen: onnistain (at) gmail.com, niin saadaan homma hoidettua. :)


Blogissa on edelleen ollut hiljaista ja syy siihen on ihan totaalisesti säässä. Ihana, i-ha-na kesä! Voisin nauttia helteistä loputtomiin. Joka päivä tulee tiirailtua pelko persiissä säätietoja, josko meteorologit ilmoittaisivat ilmojen viilenevän, mutta toistaiseksi vaikuttaa lähitulevaisuuskin vielä lupaavalta meille helleihmisille. Vielä on siis kesää jäljellä! 

Tässä on nautittu kesästä kaikin aistein. Kamera on saanut lepäillä, mutta kännykällä olen tallentanut muutamia räpsyjä, joista väsäsin tuohon muutaman kollaasin. Ollaan herkuteltu kesäisistä ruuista ja juomista, nautittu rantaelämästä ja puljattu ihanan lämpimissä vesissä ja pääsinpä livahtamaan parin ystäväni kanssa Tallinnaankin. Miehen loma on vielä edessäpäin ja kaikenlaista mukavaa on suunnitteilla. Onnin kanssa alkaa pian virittäytyminen koulutaipaleen alkuun ja remonttirintamallakin tapahtuu pitkästä aikaa. 

Lämmintä ja aurinkoista kesän jatkoa ja 
lempeää arkeen paluuta kaikille, joiden lomat ovat jo ohi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...