tiistai 5. elokuuta 2014

Jääkahvi

Kun kuumaa ei tee mieli, mutta kahvia olisi saatava, on ratkaisu jääkahvi. Ihan paras virkistäjä helteillä. Variaatioita on varmaan niin monia, kuin on mieltymyksiäkin, mutta simppelein versio syntyy yksinkertaisesti hyvästä, vahvasta kahvista, maidosta tai vastaavasta juomasta (mulla Alpron hasselpähkinäjuomaa), mieleisestä makeuttajasta (kaikki käy sokerista siirappiin ja suklaakastikkeisiin) ja jäistä. Mulla juomassa jääpaloja, mutta varteenotettava vinkki olisi heittää sekaan jääpalamuotissa jäädytettyä kahvia. 


Ihanat helteet vaan jatkuu. Nautin, sillä tiedän, että syksy on ihan nurkan takana...

9 kommenttia:

 1. Juuri olin kirjoittanut samasta aiheesta, mutta kuvat paljastivat juomalasin lähmäisyyden, joten jäi julkaisematta :D Mä laitan mantelimaitoa mutta tuo hasseli pitää myös testata! Päälle tursotan aimoannoksen kermavaahtoa..ei pitäis opettaa itseään moiseen herkutteluun, mutta pakkohan se pullo on loppuun asti käyttää..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah! Kermavaahto sallittakoon, paljon suurempi synti olisi jättää ostettu pullo käyttämättä. ;) Jäätekökin toimii. :)

   Ja vitsit (hävetys), mä en ole pitkiin aikoihin lukenut yhtään blogia, oon ihan pihalla.... mutta kyllä se tästä taas lähtee. :)

   Poista
  2. Vitsit (iso hävetys) mä olen liiankin addiktoitunut nettisurffailija :D Ensi viikolla alkavat työt hiljentänevät vähän tahtia..

   Poista
  3. Mä kärsin kesän alussa vähän vieroitusoireista, mutta syksyn tullen addiktoin itseni uudelleen. :D

   Poista
 2. Kyllä tuo syksy kuulostaa hyvältä, näin ihanan ja lämpimän kesän jälkeen! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiiiiiiiii vielä! :D Syksy on ihana, ei siinä mitään, mutta kesä kestää liian vähän aikaa. :)

   Poista
  2. Ei, ei... kaikki vuorollaan :D

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Ja onhan se! Aamulla kyllä juon kahvin kuumana, helteistä huolimatta, mutta päivällä jääkahvi on niin paljon parempaa. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...