lauantai 16. elokuuta 2014

Perheenlisäystä..

Kyllä. Totta se on. Meillä odotetaan perheen kasvavan. Odotusaikaa ei ole enää kauaa jäljellä... Lokakuun puolivälissä on "laskettu aika", jolloin saadaan pienokaiset kotiin. Pienokaiset? Monikossa? Herttaiset, heinäkuussa syntyneet kissasisarukset (tyttö ja poika) ovat tuolloin luovutusikäiset.

Ensin oli tarkoitus ottaa vain tämä valko-harmaa pikkupoika, jonka vuoksi tytöstä ei ole edes (kunnollista) kuvaa. Myöhemmin kun kuulin, että siskonsa oli vielä kotia vailla, sydämeni rutistui ja päätettiinkin tarjota koti molemmille karvapalloille. Edes miehen ympäri puhuminen ei ollut vaikeaa.. ;) Täytyy käydä kuvaamassa molempia sisaruksia pian. :)

Tässä kaikki neljä pentua. Edessä meille tuleva valkoharmaa poika, muut pennut tyttöjä. Meille tuleva tyttö on tuo taimmainen, jolla on keltainen laikku otsassa.

Ja kiitos, olen voinut oikein hyvin (ja paksusti), mutta en malttaisi millään odottaa!!

24 kommenttia:

 1. Jos tuota Jeee!:tä voisi klikata kymmenen kertaa, klikkaisin! Onnea kehräävistä karvakeristä!:) Kissan hankinta menee heittämällä lapsuusmuistojen kärkeen ja voi veljet se houkuttelis näin aikuisenakin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin klikkaisin! :D Oon niin iloinen sekä kissoista, että siitä, että miehen ylipuhuminen oli niin helppoa. ;D

   Kissahan on oikein sopiva lemmikki myös kaupunkiasuntoon, hei.. ;)

   Poista
 2. EIKÄ... nyt nuo ihanuudet ovat täälläkin ♥♥ :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee, en malta olla jakamatta tätä ilosanomaa joka tuutissa. :D

   Poista
 3. Onnea! Ihanaa. Meillä osoittautui erittäin hyväksi ratkaisuksi ottaa samasta pentueesta aikoinaan kaksi kissaa kerralla. Heistä on ollut tosi paljon seuraa toisilleen, ja itsestä tuntuu, että ihan "samalla vaivalla" menee kaksi kuin yksikin. Kolme on eri juttu :) Tosin hyvin on tuo nuorinkin menny joukon jatkona, tai oikeastaan pomona. :) Voi olispa aina kissanpentuja. <3

  Terkuin, Elina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Elina! :)

   Mä olen kuullut tosi paljon hyvää kahden kissan omistamisesta. Useammallakin tutulla on kaksi kissaa (tai enemmän) ja kyllä hyvät puolet voittaa huonot (onko niitä edes? ;) sata-nolla. :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. No älä! Noin mä varmaan sanoin ekan kerran kun näin kakrut livenä. :D

   Poista
 5. Iiik, mitä ihania karvapalloja! Kohta riittää sitten menoa ja meininkiä sekä rullautuneita mattoja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Ja ei haittaa.... tai niin mä sanon nyt. :D Toivotaan, että ne purkavat ylimääräisen energiansa toisiinsa, eikä esim nukkuvien varpaisiin ja sohvaan.. :D

   Poista
 6. Virallisesti nuo värit ovat: poika on sinivalkoinen ja tyttö kilpikonna valkoinen.Ettei olisi tuo punavalkoinenkin poika... Sitten viimeinen on sinikilpikonna valkoinen tyttö. Kilpparit on aina tyttöjä. Onnea tuleville kissanomistajille. Suosittelen varhaissterilisaatiota toisten rokotusten yhteydessä. t. Janna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tiedosta, Janna! :) Mä en tuosta sinikilpikonnasta ollut kuullutkaan. Sen tiesin, että noiden emo on kilppari ja tytöt myös. Ja joo, olin ajatellutkin kysäistä eläinlääkäriltä, että miten noiden kastrointi kannattaa suorittaa. Pojat ilmeisesti voidaan leikata nuorempana ja tyttö sitten hieman myöhemmin. :)

   Poista
 7. Suloisia <3 Ja aivan ihanaa että otatte kaksi, kissakin viihtyy paremmin kun on ihka aito lajitoveri :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Joo, samaa olen kuullut. Meillä ei ennen ole ollutkaan kahta kissaa. Jännää! :) <3

   Poista
 8. Heh, pienen hetken jo epäilin sinun odottavan vauvaa... Ja ihmettelin, kun olet kuvissa niin hoikka... :-)
  Ai jaa, kissanpennut... :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, niin mun äitikin sanoi kun oli lukenut postauksen. :D :D

   Poista
 9. Oih voih, kuinka söpöjä <3 Onnellista odotusta!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...