torstai 14. elokuuta 2014

Remontti etenee..

siis LATTIAremontti. Tai ainakin se, joka alkoi lattiaremonttina. Toisaiseksi vielä itse lattia on saanut olla paikoillaan. Keittiöstä kiikutettiin alakaapit ja kaikki irtain pois, jotta lattiat saadaan purettua. Tarkoitus oli, että samat kaapistot laitetaan uuden lattian asennuksen jälkeen takaisin paikoilleen. Työtaso hiotaan ja käsitellään, ei muuta tällä erää. 


No nyt sieltä lähtivät myös yläkaapit. Näiden kuvien ottamisen jälkeen lähti myös liesituuletin ja osa laatoista (huomenna loput)... 
Mutta on siellä tehty jotain näkyvääkin, nimittäin maalattu katto. :D


Nyt onkin sitten kuumottava mietintämyssy päässä, että mitä me tuonne halutaan. Osa päätöksistä on jo ihan kirkkaana mielessä, mutta osa mietityttää. Keittiöön tulee ihan pieniä muutoksia järjestykseen, liesiseinälle ei tule yläkaappeja enää ollenkaan, mutta samat alalaatikostot, jotka olivatkin. Kaksi korkeaa kaappia korvataan vanhalla, irtaimella astiakaapilla. Vanha taso alkuperäisen suunnitelman mukaan käsitellään takaisin paikoilleen, mutta millaiset laatat? Millaiset avohyllyt? Tapetti? Kääk!

6 kommenttia:

 1. Että sillä lailla. :D Lennosta uusiin suunnitelmiin toimii aina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä. Pers eellä puuhun. Niin on menty aina, miksi sitä nyt hyvää tyyliään vaihtamaan.. ;)

   Poista
 2. Huh! Onneksi me olemme jo voiton puolella...remontti on aika rankkaa :) Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea teille! Remppa voi olla kyllä sekä rankkaa, että kivaa... Ärsyttävimmät rempat on just niitä, jotka ei näy missään, kuten tuo tulevan lattian alla olevien rakenteiden uusiminen. Rahaa ja aikaa palaa, mutta mitään näkyvää muutosta ei tule. Mutta onhan se ajateltava, että se kuuluu tähän vanhassa talossa asumiseen.

   Kiitti tsempeistä! :)

   Poista
 3. Hihitys... suonet anteeksi että hymy nassulla lueskelin sun juttujasi ;) meillä just valmistui raakaversio keittiön remontista, ja listat pääsivät paikoilleen noin 10 vuoden jälkeen,vielä sisustamista ja tavarat hakee paikkaansa (pöydän ja lattian kautta tietenkin!) kaikki tsemppi remontointiin,kyllä lopputulos palkitsee ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toivottavasti ei mene ihan kymmentä vuotta tässä projektissa... :'D Vaikka välillä siltä vähän tuntuukin. Pääsisi edes siihen vaiheeseen, että ainoat puuttuvat jutut on listat ja pikkusisustus.. Mutta kyllä sitä tosiaan osaa sitten arvostaakin, kun on ensin joutunut kunnolla kärsimään. :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...