torstai 7. elokuuta 2014

Särkänniemeen, Särkänniemeen!

Kylpylöinnin lisäksi Tampereen ykköskohde kesäaikaan on varmasti eittämättä Särkänniemi. Olen itse käynyt siellä viimeksi vuosia sitten, aina on Lintsi vienyt sijaintinsa vuoksi pidemmän korren. Olikin hauskaa mennä katsastamaan mitä puistolla on tarjota nykyään. 


Mentiin paikalle kävellen, koska meitä varoiteltiin parkkipaikkapulasta työmaiden vuoksi. Hotellilta oli vain parin kilsan matka ja sain Viljon sopivasti nukkumaan päikkärit rattaissa.
Näsinneula. Painajaisteni kohde - Särkänniemen kamalin laite! Kärsin nykyisin niin pahasta korkean paikan kammosta, että päästin pojat suosiolla torniin ihan keskenään. Tyydyin katselemaan tuota Tampereen kuulua maamerkkiä jalat tiukasti maan kamaralla. :DHuvipuistoissa syödään huvipuistoruokaa, ei lasketa kaloreita.Tässä alakuvassa eräs tyhmä turisti luuli menneensä ihan tavalliseen ketjukaruselliin... 


Onni ei ehkä kyllästy änkkäreihin ikinä?


Ei oltu aluksi ihan varmoja, että uskaltaako Viljoa laittaa pienten laitteisiin yksin (joihin aikuinen ei pääse mukaan), jos vaikka päättääkin haluta kesken ajon pois ja hyppää kyydistä. Täysin mahdollista Viljolle! Onneksi isoveli suostui kaveriksi ja pitikin oikein hyvää huolta.Tähän uutuuslaitteeseen en ehtinyt... jäi vähän kaivelemaan. 
Mies kävi ja tykkäsi.
Myöhemmin Viljo meni laitteisa jo ihan itse. 
Voi miten hellyyttävä pikkuinen!


Possujuna oli yksi parhaista.Voiton taisi kuitenkin viedä leppäkerttujuna.


Ja voihan Koiramäki... I-ha-na paikka! Harmi kun meiltä loppui vähän aika kesken ja kierrettiin tuo suloinen kylä vain pikaisesti. Pelkästään tuolla olisin viihtynyt vaikka useamman tunnin.
...ja vielä hetki ennen sulkemisaikaa piti 
päästä Tyrskyn kyytiin...


Aivan mahtava päivä. 
Illalla sänkyyn kaatui neljä melkoisen väsynyttä puistoilijaa.

6 kommenttia:

 1. Siis tuo ketjukaruselli on ihan kamala :D
  Mä erehdyin sinne menemään kerran pari vuotta sitten ja en enää ikinä.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli jotenkin epämiellyttävä laite.. :D Näyttää viattomalta, mutta ei sitten olekaan. Tais mullekin riittää yksi kerta. :D

   Poista
 2. Ihana yhteiskuva pojista :) ja tuo koiramäki näyttää aivan ihanalta paikalta! ehkä vuoden tai parin päästä meidänkin perhe lähtee särkänniemeen kesälomareisulla, kunhan poika vähän kasvaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koiramäki on niin idyllinen! Se on rakennettu upeasti kaikkine hiottuine yksityiskohtineen. Suosittelen kyllä ehdottomasti käymään. :)

   Poista
 3. Kuule täälä toinen korkeanpaikankammoinen, sai mies viedä isommat lapset ihan yksinään kesällä Lahden suurmäen näkötorniin tuolihissillä... Mä olisin pökrännyt sinne. Pelkä kuvien katselu aiheutti huimausta. ;-0

  Tuo on muuten Särkkiksessä huono, ettei aikuinen pääse lastenlaitteisiin mukaan. Me käydään joka kesä Powerparkissa ja siellä aikuinen saa olla lapsen mukana, ilmaiseksi. Meidän 2v oli niin laitekammoinen, että autorata piti keskeyttää hänen saatuaan paniikin. Ja isosiskokin oli vieressä... Ihan siis eri maata tämä juniori kuin kaksi isompaa, jotka ovat painaneet laitteissa hullun kiilto silmissä alta 2-vuotiaasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiva kuulla että en ole ainut. Ja tämä kammo on tullut vasta nyt iän myötä, en ole ennen ollut näin arka. Enkä mä osaa selittää mikä siinä on niin pelottavaa, mutta eihän näitä fobioita järjellä voi selittääkään.

   Joo, onneksi Viljo sitten uskalsi ja osasi mennä laitteissa yksikseenkin. Muuten olisi ollut tosi vähän laitteita mihin pääsee (aikuisen kanssa).

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...