maanantai 8. syyskuuta 2014

Koululaisen punkka

No sänkyhän se musta viuhahdus edellisessä postauksessa oli. Onnin uusi, vanha sänky. Myyjä ei tiennyt sängyn alkuperää, mutta vanha se on - ainakin 50 vuotta, ellei enemmänkin. Hieman elämän kolhima, kuten tämän ikäisen kuuluu jo ollakin, mutta silti silmissäni edelleen kovin kaunis. Pääpuolen päätyyn on maalattu numero 29 ja jalkojen alla on sirot pyörät. 

Ikeasta haettiin joustinpatja ja Onnin uusi sänky oli siinä. Kauan sitä etsinkin, sillä vanha ja kapea puusänky alkoi olla pitkäksi käyvälle koululaiselle jo vähän turhan pieni. 

(ja oi miten odotan, että remonttivuoroon tulee tämä huone!)

Onnin huonehan on L-kirjaimen muotoinen ja tämä kapea osa on 
oikein mainio nukkumissoppi...


... mutta siellä on vähän vino lattia. Näitä vanhan talon kummallisuuksia, joita on oppinut jo sietämään.Jotenkin hirmu hellyyttävää, että sängyllä pitää olla vielä tietyt, tärkeät unikaverit :)5 kommenttia:

 1. Huij, itselle tulee tuosta sängystä mieleen joku synkän orpokodin tai vastaavan kylmä kummitteleva goottityylinen kalterisänky

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Voihan se olla. Tai sairaalan sänky, johon on kaameiden kipujen murtamana kuollut liuta potilaita. Tai vankilan sänky, jossa on nukkunut joku paatunut murhaaja... :P Ehkä se tekee tuosta sängystä mun silmissä vieläkin mielenkiintoisemman. Mutta yhtään ei vähennä sen näyttiyttä. :)

   Mutta sitten se saa lähteä, jos kummittelemaan alkaa. ;)

   Poista
 2. Kaunis ja hieno! Haluan 8v pojalleni samantapaista, etsinnässä on:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Torista löytyi tämä, joten sinne vaan penkomaan ilmoituksia. Toivottavasti tärppää! :)

   Poista
 3. Hurmaavalta näyttää miun silmissä!! Hyvä löytö :) t.Reetta

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...