torstai 4. syyskuuta 2014

Navettoja ja panssarivaunuja

Kääk! Mun on pitänyt tällä viikolla j o k a ilta tehdä postaus. Tai olen joka päivä suunnitellut, että illalla sen naputtelen. Sitten kun pojat nukkuu. Mutta äh, en ole jaksanut. Kesän jälkeinen arkirytmi on imenyt mehut ja aikaiset aamut saa silmät lurpalleen jo aikaisin illalla. Vanhalla kestää totutellessa! Rempasta on pitänyt raportoida, mutta sekin saa vielä odottaa. Mutta viikonlopun aikana varmasti! Hitaasti ja varmasti hommat etenee, joskaan vastoinkäymisiltä ei olla vältytty. Mutta mikäs remppa se sellainen olisi, jossa kaikki sujuisi täysin nappiin?

Tässä kuitenkin muutama kuva viime sunnuntailta. Miehen viimeisen kesälomapäivän kunniaksi irtauduttiin remontista ja ajeltiin Hämeenlinnan seudulle. Käytiin syömässä, piipahdettiin Metsänkylän navetassa ja panssarimuseossa. Mitään ei kyllä ostettu navetasta, vain hengailtiin ja fiilisteltiin. Oikein mukavan leppoisa päivä.


Panssarimuseosta en jaksanutkaan käsitellä montaa kuvaa... Pojat kyllä viihtyivät, mutta mun mielestä ne näyttivät samalta kaikki. Yhden panssarivaunun nähtyään oli nähnyt ne kaikki. ;)Ja ohhoh! Se olisi viikonloppu taas käsillä. Ja ihania kelejä lupailee edelleen. Aurinkoista viikonloppua!

8 kommenttia:

 1. Tuolla navettamyymälässä olisi kiva käydä. Heinäseipäät ja vanhat ikkunat kiinnostaa aina. Ihania nämä sinun kuvasi...aina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Krisse :)

   Se on kyllä ihana paikka - tykkäisit varmasti! Tuolla on suunnilleen ihan kaikkea mitä vaan voi kuvitella tarvitsevansa. Just esimerkiksi ikkunoita on ihan joka lähtöön. On ne kyllä hinnoissaankin, mutta jos ei muualta löydy... Ja jos ei vanhana ole jotain, niin sitten on se Domus Classica, jossa myydään uusia vastaavia. :)

   Poista
  2. Kävitkö jo kurkkimassa mun aluillaan olevaa blogia "Hei, mitä sä teet?" ? Mun profiilin kautta pääset sinne suoraan.

   Poista
  3. Oi! En oo tajunnutkaan. Täytyypä käydä, kiitos. :)

   Poista
 2. Juuri tuollaiset paikat painavat puntarissa kun mietin auton hankintaa. Voisi kiertää idyllisiä antiikkihalleja ja keskellä ei mitään- kohteita ja kantaa kotiin ihania aarteita. Noin kaiken muun kyyditsemisen ohella tietty. Yksi Vespa-reissu tehtiin kerran Ikeaan ja paluumatka oli semmoinen näky ja kokemus että huhheijaa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Autotta tuollaiset reissut on kyllä vähän vaikea toteuttaa, ellei sitten hyppää autollisen tutun kyytiin. Kääk - Vespareissu Ikeaan :D Oisinpa ollut näkemässä! :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...