torstai 6. marraskuuta 2014

Patu

Patu. Patu on Pipsan veli. Hurjan leikkisä, loputtoman utelias kaikesta, rohkea tyhmänrohkea, sosiaalinen, ystävällinen ja toisinaan uskomattoman äänekäs ja raivostuttavan itsepäinen. Rasavilli pikkupoika, todellakin!

Kamerasta kuvia purkaessani huomasin, että olen kuvannut Patua paljon enemmän kuin Pipsaa. Se johtuu varmastikin siitä, että tuo kissa on jatkuvasti touhuamassa jotain omituista ja huvittavaa. Samasta syystä kuvat ovat usein myös aika tärähtäneitä ja vauhdikkaita. Sen sijaan, että yrittäisin sanallisesti kuvailla tämän kissan persoonaa, ajattelin, että kuvat saavat (ne huonotkin) puhua puolestaan. 
Ensitapaaminen koiran kanssa sujui juuri niin kissamaisesti kuin voi olettaa: "minä olen pomo ja saat maistaa piikkirukkasta jos hievahdatkin".


Vesi on parasta ja ihmeellisintä koko maailmassa. Tämä kissa tulee lähes suihkuun mukaan ja altaan reunalle aina kun mahdollista.Tämän postauksen tekoon meni yllättävän kauan. Molemmat kissat käyvät vuoronperään hakemassa iltahalipulaansa helpotusta sylissä. Tällä hetkellä Patu nukkuu sohvan selkänojalla niskani takana ja Pipsa puoliksi läppärin päällä... 

17 kommenttia:

 1. AIVAN mahtava tyyppi!!! Kyllä oot onnistunut hankkimaan ihanat kisut :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö!? :D Toistaiseksi kyllä tuntuu siltä, että kyllä meillä kävi tuuri, kun saatiin juuri tämä kaksikko meille. <3

   Poista
 2. Hahaa vähänkö mä nauroin noille venyttelyasennoilla :D Ja ihan parhautta kun kissa hakee helpostusta halipulaansa! Teidän Patu vaikuttaa huipputyypiltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvaa nauroinko mä kun katsoin sitä esitystä livenä... :D On nuo vaan söpöjä kun ne tulee molemmat kiehnäämään ja kehräämään. <3 Siitä on tullut jo iltarutiini. Sitten ne nukahtavat tuohon viereen kerälle ja heräävät jossain vaiheessa taas vähän painimaan. :D

   Poista
 3. Patu??? Terkut toiselta Patulta täältä! :D

  Parit verhot taitaa meillä mennä vaihtoon jossain vaiheessa.......

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooo! Patu on kyllä miehekäs nimi. ;)
   Onneksi on Ikean halpisverhot... jotka tosin on ainakin toistaiseksi kestäneet yllättävän hyvin. Tiedä sitten kun kissa saa lisää painoa. :D

   Poista
 4. Mahtavat kuvat. Mun lapsuudenkodissa meillä oli myös kissasisarrukset. Piti olla Arvi ja Alli. Kävi kuitenkin niin, että Alli olikin sitten Olli. ;) Toinen oli pitkäkarvainen ja toinen tuollainen maatiaiskissa. Oli aivan mahtavat kissat.

  T. Neljän äiti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Hahaa, noinhan niiden nimien kanssa usein tuppaa käymään... ;D Nää oli jo sen verran isoja, että ei ollut enää epäilystäkään sukupuolesta. :)

   Poista
 5. Ihanat kisut :)
  Voi, mä niin muistan ton kissan kanssa elämisen! On ne niin ihania eläimiä jos kohta todellisia riiviöitä! Mun kissahan kosti yksinolot pissimällä mun sänkyyn. Reppana joutui olemaan välillä pitkiä päiviä yksin, kun opiskelin ja kävin töissä...mutta teillä on onneksi niillä seuraa toisistaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks ookin! ^_^

   Oi, kyllä kissat, vaikka omissa oloissaan paljon viihtyvätkin, kaipaavat seuraa. Ja tuollainen pissailu on kyllä merkki kisun yksinäisyydestä! Mulla oli myös aikanaan Kuopiossa opiskellessani kissa joka teki tuota samaa, mutta ei sänkyyn vaan eteisen lattialle postien päälle...

   Poista
 6. Hauska kuvasarja, ja kuvaa niiin hyvin pienen kissanpennun elämää ja touhuja. Koko ajan viipotetaan puuhasta toiseen kun ollaan hereillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehhee, joo. Tuo on kyllä varsinainen marakatti! :D

   Poista
 7. Voi että, minulle tulee kauhea kissakuume näitä kuvia katsellessa! Meillä on ollut aiemmin kaksi kissaa, mutta kumpikin on jo siirtynyt kissojen taivaaseen. Tähän pieneen kotiin en enää viitsi enempää asukkaita minun, miehen ja kahden koiran lisäksi ottaa, mutta ehkä sitten seuraavaan huusholliin. :) Minäkin olen huomannut, että toisesta koirasta tulee otettua enemmän kuvia kuin toisesta. Johtuu varmasti juuri mainitsemastasi asiasta, eli tämä linssilude on se, joka nukkuu aina omituisessa paikassa/asennossa ja tekee kummallisia juttuja (ja pysyy yllättävän hyvin paikoillaan kuvatessa!), ja toinen taas on niin hillitty ja usein alkaa kiusaantuneena liikkua heti kun otan kameran esiin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kissakuume on kavala tauti! ;) Toivottavasti saat vielä joskus kissan, on ne niin mainioita otuksia. :) Mulle kohoaa taasen välillä koirakuume, mutta nämä kissat on ehkä vähän sitä hillinneet. Sekä tietous siitä, että mulla ei tässä elämäntilanteessa, eikä lähitulevaisuudessakaan, olisi aikaa koiralle. :/ Onneksi anopilla on koira jota saa hoitaa. :)

   Poista
 8. Voi miten kiva postaus ja niin hauskat ja kauniit kuvat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanna :) Näitä kissoja kuvatessa ei voi tulla muuta kuin hauskoja (tärähtäneitä kylläkin)... :D

   Poista
 9. Mainioita nuo teidän kissanpennut! Tulee mieleen millaisia omat kisut on ollut pentuna...Ja kuinka erilaisia persoonia kissatkin voivat olla :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...