keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Piiskasta bobiksi

Viimeisimmästä kampaajakäynnistä on kulunut jo reilut kuusi viikkoa ja siitä asti mulla on ollut pyhä tarkoitus kirjoittaa hiuspostaus... Hieman on venähtänyt. Hiusten pituudesta saksittiin salongin lattialle lähes puolet (no, pitkälle toistakymmentä senttiä), joten kyllähän tuossa uutiskynnys ylittyi. Polkan leikkaamisesta olen uhonnut jo varmaan pari vuotta, joten oli aikakin uskaltaa luopua muustakin kuin niistä legendaarisista "parista sentistä". Enkä hetkeäkään ole katunut, se poskia pitkin valuva piiska ei imartele ketään. Ei ole ikävä!


Vuosia hiuksiani on raidoitettu folioraidoin - vaaleaa ja usein sekaan jotain elävyyttä tuovaa sävyä. Tällä kertaa hiuksiin ei laitettukaan kestoväriä, vaan raidat kelmutettiin sävytteellä kampaajan ehdotuksesta. Pienin epäilyksin annoin kampaajalle värin toteutuksen suhteen vapaat kädet ja kyllä kannatti! Väri on ollut paljon luonnollisempi verrattuna folioraidoitukseen, joka tekee tökerön rajan hiuksen juureen. Tietenkään sävy ei kestä päässä yhtä hyvin kuin kestoväri, mutta olen silti tyytyväinen tuohon kuusiviikkoiseen juurikasvuun, joka näyttää luonnolliselta ja jossa väri liukuu pehmeästi (ja joka on yllättävän olematon ollakseen niinkin vanha).


Tämä pituus on mielestäni monikäyttöisin ikinä. Vaikka ehkä vähän haaveilen vieläkin lyhyemmästä polkasta, tämän mallin etu on kampaukset. Rakastan lettikampauksia ja hiusten pitää ylettää ponnarille - siinä menee raja. Satun vielä omistamaan sellaisen hiuslaadun joka ei jaksa nousta jos pituuksia ei ole kunnolla kerrostettu tai ne on liian pitkät. 


Seuraavan kerran istahdan kampaajan tuoliin ensi viikolla. Saas nähdä lyheneekö malli entisestään...

12 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää!
  Ja tämä tyttö haaveilee vaaleista (vaalenruskeista) hiuksista... ensimmäinen värinpoisto tehty, tummanruskea/punainen on nyt oranssin sävyinen... Kait mun hiukset joskus on vaaleat ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marru :) Punaisesta vaaleaksi ei kyllä varmasti ole mikään helpoin homma... Varmasti sopii molemmat sulle. :)

   Poista
 2. Olet kyllä upea ilmestys leijonanharjoinesi!! :) Ja tuo kaverikuva on supersöpö! Mulla tulee aina sellainen tyhjän sylin- syndrooma, kun oma "vauva" menee sänkyynsä unille. Siihen(kin) kissa olisi mahtava ratkaisu..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiitos. Heh, vaikka tuo "leijonanharja" kyllä tällä hiuslaadulla on työn takana, oli päässä sitten millainen malli hyvänsä. Mutta nyt se sentään on mahdollinen, toisin kuin sillä entisellä hiirenhännällä. ;)

   Oijoijoi, kyllä mä vaan sanon edelleen, että kissakuumeen on vain yksi ja ainoa toimiva lääke. ;) Ja sylissä kehräävä kissa on maailman paras lämmitin sitä paitsi! :D

   Poista
 3. Sopii kyllä niin hyvin tuo tyyli sulle:).
  Täällä on ollu lyhyet hiukset ja just olen saanu vähän bob linen jee☆.
  Terkkuja Hollannista:)

  Ede@

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Ede :) Oi, semmonen lyhytkin polkka on kyllä tosi jees!
   Terkut hollannikasmaahan!

   Poista
 4. Oi! Ihanat hiukset!! Ja kaunis sinä,hehkut kuvissa.
  Minulla kampaajalle aika viikon päästä ja polkka on ollut ajatuksissa. Katsotaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana A-R <3 Mä kyllä voin lämpimästi suositella ainakin tällaista pidempää polkkaa! Tän mittainen hius on kyllä niin monikäyttöinen. Kerrohan sitten millaiseen toteutukseen päädyit. :)

   Poista
 5. Ihanat hiukset, sopii ihan loistavasti sinulle :)

  VastaaPoista
 6. Sulla on ihanat hiukset, sopii niin hyvin!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...