sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Majan avajaiset

Tänään oli lupausten lunastusten aika, eli eväsretki eilen rakennettuun majaan. Majan avajaiset kruunasi se, että Onni sai parhaan kaverinsa lyhyellä varoitusajalla mukaan. Aputonttu kasasi glögit ja muut tykötarpeet koriin ja hämäränhyssyssä suunnattiin majalle. Kuvat on kaikki otettu kännykällä (ja hämärässä), ja siksi ovat vähän suttua.
Pikkupojan näkökulmasta majan sijainti on täydellinen. Se on pienen mäellä sijaitsevan kallion päällä, josta pystyy hyvin tiirailemaan talolle päin. Itse maja maastoutuu kuitenkin niin hyvin, että kotipihalta sitä ei erota. Täydellinen piilomaja!


Illanjatkoja!

12 kommenttia:

 1. Voi vitsi, miten ihana juttu tuo teidän piilomaja! Pojat varmasti tykkäsivät siitä ja siellä olosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Krisse! :) Maja vaatii vielä pientä viimeistelyä, mutta täytyy sanoa, että oli pojat aika tyytyväisen oloisia. ;)

   Poista
 2. Vau, ihana maja, varmasti pojille täydellinen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anskuli, juu, tuossa kallion päällä on mukava vakoilla pihalla liikkuvia ihmisiä. :)

   Poista
 3. Ihana maja ja kuinka kivaa tuolla onkaan nauttia omista eväistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emilia :) Kyllähän tuolla oli mukava piipahtaa glögillä näin aikuisenkin näkökulmasta. Varmasti vielä monet kekkerit pidetään poikien kanssa tuolla. :)

   Poista
 4. Oi hurja miten mahtava maja. Täällä olisi myös yksi poika joka olisi tosi onnellinen tuollaisesta leikkipaikasta. Hyvät leikit saa tuolla varmasti aikaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Saga! ^_^ Sinne vaan vinkiksi, että tuo oli yllättävän helppo rakentaa! ;) Toisaalta, jos kohta saataisiin lunta, niin sitten voisikin rakentaa kunnon lumilinnat. Varmasti monet leikit tulee tuo maja näkemään. :)

   Poista
 5. Wau... tuo on kyllä joka pojan unelma!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos! Onni kyllä vaikutti tyytyväiseltä. :)

   Poista
 6. Hieno :) ja siellähän voivat tontutkin pidellä iltaisin majaa ;) Meillä on laavu takapihalla metsän reunassa, viemme joulupukin kirjeet joka vuosi sinne, josta tontut hakevat postin korvatunturille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna :) Ihan varmasti tontut pitelee tuolla majaa, kun sieltä näkee niin hyvin meille. ;) Ihana idea! Meiltä tontut vei kirjeen uunin reunalta kun silloin ei ollut vielä majaa.. Ihanaa ja hellyyttävää yleensäkin se, että tuo meidän esikoinen vielä uskoo Joulupukkiin ja tonttuihin. <3

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...