lauantai 17. tammikuuta 2015

It's only (f/h)air!

Kävin seitsemän viikkoa sitten kampaajalla lyhentämässä karvaa entisestäänSama operaatio pitäisi tehdä meidän Pipsalle. Eilispäivä sai nimittäin sellaisen alun, jonka en soisi ihan heti toistuvan.


Pitkäkarvainen kissa ja aavistuksen löysä vatsa. Joko arvaat...? Löysä kakkendaali kun tuppaa liimautumaan neidin pitkiin häntä- ja peräkarvoihin. Ja kun se tapahtuu aamuyöllä ihmisten nukkuessa, ehtii kissa kaikessa rauhassa levittää skeidaa ympäri kämppää. Siinä on sitten kiva muun aamuhärdellin lisäksi siivota ruskeita osumia lattialta, rullata sontaisia mattoja ja pestä rimpuilevan kissan hanuria lavuaarissa niin kuin vauvan pyllyä. (Tällä kertaa peppu ei ollut sentään ottanut yhteen sohvan kanssa, kuten viimeksi...).

Niin ja kissathan tunnetusti rakastavat vettä. Onnekseni tuo kissa on aika pieni ja hento, sekä kiltti, joten säästyttiin molemmat vahingoitta. Kissa kyllä saattoi saada traumoja aamusuihkusta, mutta tuolla karvan mitalla veteen on syytä tottua. Tämä ei nimittäin ollut ensimmäinen kerta, mutta toivottavasti viimeinen vähään aikaan. Ostoslistalla onkin nyt trimmeri, jolla karvan mittaa saisi kissan takapuolesta helposti lyhennettyä. Jospa ongelma saataisiin pidettyä kurissa sillä sekä sopivalla ruualla. Luulen, että kissan vatsan sai sekaisin särkylääke, jota on saanut steriloinnin jälkeen.


Pipsa aka Smelly cat aka Kakkapylly-Pipsa


Oman pään nykytilanne. Saisihan tuota karvaa enemmänkin olla.


Pojat pyörähtivät parturin tuolissa myös kuluneella viikolla ja kahden metsästä karanneen peikon tilalle on ilmestynyt yksi koulupojan näköinen ja toinen melkein polkkatukkainen taapero. Viljon hiustenleikkuu jäi himppasen kesken, koska... temperamentti. On tuo pottamallikin ihan hellyttävä toisaalta. ;)
Ja kun tässä nyt ollaan käyty muiden perheenjäsenten karvat, niin kerrottakoon tasapuolisuuden nimissä, miten ärsyyntynyt olen miehen hiuksiin. Ne on paksut, tuuheat ja taipuisat (sekä hyvän väriset luonnostaan), eli vastakohta omille ohuille, liruille, luonnostaan maantien värisille ja piikkisuorille hiuksilleni. Mies tietysti itse inhoaa niitä, koska ne on kuulema kuumat ja taipuvat aina väärään suuntaan. Miehet!pssst. kuvien kakka laatu kuuluu postauksen teemaan...

12 kommenttia:

 1. Kuumat on ;) heh heh ja komiat tukat on teillä muillakin! Tykkään Viljon mallista vaikka keskeneräiseksi jäikin. Tuo teidän kissa-episodi sai nauramaan..lisäsin kuvaan vielä mielessäni ne hiirenp*skat :D Toivottavasti trimmeristä on apua tulevaa ajatellen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahhahaa, joo nekin! Tästä puuttuu enää kunnon ihmisripuli... :D Sitä odotellessa, niitähän on just nyt taas paljon liikkeellä. ;)

   Kiitti! :)

   Poista
 2. Ja miten musta tuntuu, että miesväen hiukset kasvaa järkyttävällä voimalla? Just kun olen saanut perheen poikien parturikierroksen käytyä, alkaa se taas alusta. Ei mun omat kasva yhtä nopeaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katja, tuo miesten hiustenkasvu on ihan totta! Ne varmaan syö jotain tai sitten se on y-kromosomissa.. ;)

   Poista
 3. Joo, miesten tukka on aivan eri sarjaa :D Meidän poitsullakin on niin tuuhonen tukka, siskolla puolet vähemmän hiuksia...

  Sinulla on kyllä aikas perfect hiukset <3

  Ja hih, vai että Smelly cat ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näi o! :D Ihme juttu. Menee miesten päissä vähän hukkaan tuo karvan laatu, mun mielestä.
   Kiitos kiitos, laitettuna menettelee, mutta laittamattomana on kuin kanan ... ;)
   Ja tuo karvaturri on kyllä todellakin Pipsa the smelly cat!

   Poista
 4. Heh heh heh... Näytät hyvältä, kivat lasit!

  VastaaPoista
 5. Haha voi ei,pitkäkarvaisen kissan omistajana toi on niiiin tuttua :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että muillakin.. :D Onneksi tuo kissa sietää pyllypyykkiä varsin hyvin. ;)

   Poista
 6. Kivat hiukset sinulla. :) Heh, näyttää tuossa kuvassa että sulla on aika monta sormea tuossa toisessa kädessä... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Jep, varsinainen friikki täällä. :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...