torstai 29. tammikuuta 2015

Ketä kiinnostaa?

Long time no see! Arki rullailee ja mitään tutisuttavan jännää tai upeaa kirjoitettavaa en ole saanut blogiin asti. Moni postausraakile on kyllä muhinut mielessä, mutta jäänyt sitten (kai) mainitun arjen jalkoihin ja odottaa edelleen toteuttamistaan. Mietin sitäkin, että onko tässä meidän arjessa mitään sellaista, mikä lukijoita kiinnostaisi. Luin Alman blogista postaussarjaa, jossa pääsi kurkistamaan bloggaajan elämään viikon ajan. Yksi päivä = yksi postaus. Postaukset oli koukuttavia ja ihan hurjan mukavaa ja mielenkiintoista luettavaa. Olen itsekin joskus toteuttanut vastaavia "päivä kuvina" -postauksia ja niitä onkin ollut hauska tehdä, mutta kokonainen viikko? Ja kiinnostaako ketään edes lukea sivistyksen takamailla asuvan sotkuisen ja äänekkään lapsiperheen..   

No. Ajattelin, että rään pyyhkiminen, tiskivuoret, kireäpinnainen äiti-ihminen arjen solmuissa saa olla riittävän mediaseksikäs aihe. Olen nimittäin ottanut maanantaiaamusta lähtien kuvia sieltä sun täältä ja arvon tässä nyt, että jatkanko viikon loppuun asti.. Ja aloitanko esim. ensi maanantaina postaussarjan julkaisemisen takautuvasti? Vai en. Ehkä. 

Ketä kiinnostaa? Vai kiinnostaako ketään? Hä?

26 kommenttia:

 1. Kiinnostaa! :) Voisin itsekin toteuttaa samantyylisen postaussarjan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, joo! Tästä voiskin tehdä vaikka sellaisen haastejutun. Mä haastan sut! ;)

   Poista
 2. Kiinnostaa :) Koska sitähän se elämä yleensä on lapsiperheissä, arkirealismia vaan kehiin ;) Voi kuule, toimii vaikka pitkälti samoja ratoja arki menee täälläkin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinhän se taitaa mennä. Tosin, ihan kauheimpia röykkiöitä en kyllä ole kyennyt kuvaamaan... :D Mutta niitä tapahtumia muuten tästä viikon varrelta. :)

   Poista
 3. Kiinnostaa! Kyllä jokaisessa ihmisessä pieni "kyttä" asuu.😃

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä se vitsi piileekin! Aina on kiva vähän stalkata. ;)

   Poista
 4. Valmiina ollaan, kärpäsenä katossa! Siis kiinnostaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jesh! Toivottavasti ei käy aika pitkäksi meidän tapahtumarikasta viikoa seuratessa.. :D

   Poista
 5. No ehdottomasti julkaiset meille KAIKKI kuvat!!! Elikkä... kiinnostaa :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki..?!? :O Heh. No katsotaan, ei ehkä kaikkia, mutta paljon niitä on ja sieltä saattaa kyllä iso osa valikoitua pois. Niin ja suurin osa kuvista on otettu kännykällä, joten laatukuvia ei ikävä kyllä ole tiedossa... :P

   Poista
 6. Älä kuule harkitsekaan ;)

  Tiedän kyllä tunteen! Itse oon ihan samassa jumissa pyörinyt pitkään, mutta vielä täältä noustaan :) Tsempit!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehhee, taitaa olla myöhäistä katua! :D
   Ja joo, ehkä nää jumit tästä taas. Onhan niistä ennenkin selvitty. Tsempit myös sinne! :)

   Poista
 7. Jabaduu! Todellakin.:) Ja hei, ei se arkirealismi ole mikään lapsiperheiden yksinoikeus!! Kyllä muakin nauratti kun otin neljäntenä aamuna kuvaa siitä puurolautasesta ja illalla kotiintullessa aloin miettiä, että eihän mulle oo tapahtunut tänään YHTÄÄN MITÄÄN! Hahaaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä kyllä tuntee itsensä kieltämättä vähän tyhmäksi. :D Pari kertaa miettinyt tämän kuluneen viikon aikana, että onko tässä MITÄÄN järkeä. Mies varmaan miettii ihan samaa, kun olen muutamaan otteeseen huutanut, että "ooooota, älä liiku, mä otan kuvan tästä...".

   Poista
 8. Just sitä normiarkea on kiva lukea ja katsella. Huomata, että muillakin on samanlaista kuin itsellä... ;-)

  Sitä paitsi sulta on kiva lukea mitä tahansa tekstiä, suosikkibloggaajani!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Amy! <3 Voi pussss, miten ilahduttava kommentti! ^_^

   Poista
 9. Moikka, kiinostaa :) En oo varmaan aiemmin kommentoinut mitään - mutta blogisi on suosikeissani, ja on mukava seurata elämää. Alunalkujaan kiinnostuin avoimesta, positiivisesta ja raikkaasta suhteestasi elämään, ja iloisuudesta :) Kiva katsella kuvia ja tuo vanhan talon kunnostus ja asuminen siinä on oma pieni haaveeni. Talo olisi kirkolla myynnissä, mutta rahkeet ja energia ei piisaa sitä ostamaan (ainakaan vielä). Mutta ilman muuta, jatkahan kirjoittelua! -Heidi Oulun seudulta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi! <3 Tulipa tosi hyvä mieli tästä kommentistasi! Kiitos, kun kirjoitit, mukava lukea keitä täällä käy lukemassa näitä juttuja. :)

   Ja täällä kyllä jatketaan. Toivottavasti aika olisi pian otollinen toteuttamaan talohaaveesi! :)

   Poista
 10. Anna palaa vaan! Sehän on kiva nähhä muidenkin porsasteluja, ei tunnu oma huusholli enää läheskään niin toivottomalta! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just näin. :D Meidän lätin viikkopostaussarja alkaa siis maanantaina. Tervetuloa mukaan! :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...