maanantai 19. tammikuuta 2015

Magneettikuvauksen tulokset

Ehkä kaikkein pelottavin skenaario, kasvain, on suljettu pois vaihtoehdoista. Sen suhteen olo on huojentunut. Onnin magneettikuvien löydös oli normaali. Neurologin sanoin: "Ei varsinaista epilepsiadiagnoosia, mutta sitä ei voi sulkea poiskaan.". Radiologin mielestä aiemmin löytyneet paikallislöydökset aivosähkökäyrässä vaativat kuitenkin vielä tarkempaa tutkimusta, joten Helsinkiin tiemme käy lisätutkimuksiin. Lisäksi pitää sulkea pois sydämestä johtuvat syyt (mm. pitkä QT-aika).


Olo on toisaalta huojentunut, mutta samalla myös stressaantunut ja jännittynyt. Lisää odottelua tiedossa. 

16 kommenttia:

 1. Onneksi yksi paha on nyt suljettu pois. Voimia ja jaksamista tulevaan ♥ Kaikki kääntyy vielä parhain päin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin, Krisse. Toivotaan parasta ja koitetaan (ainakin enimmäin aikaa) olla ajattelematta niitä pahoja. Kiitos! <3

   Poista
 2. Hyviä uutisia, mutta toivottavasti syykin selviäisi mahdollisimman pian... odottaminen on raskasta, tsemppiä ja isot halaukset ♥

  VastaaPoista
 3. Ihanaa, että se pahin on nyt poissuljettu!
  Toivottavasti seuraavat uutisetkin ovat yhtälailla hyviä.

  Voimahali!

  VastaaPoista
 4. Vastaan nyt tähän postaukseen. Meillä otettiin myös sydänfilmit yms. ja kaikki on ollut kunnossa. Itse olen rauhallisella mielellä asian suhteen, vaikka syytä ei löytynyt. Viimeksi kohtaus tuli kesällä. Uskon ja luotan Lastenlinnan neurologeihin ja he eivät olleet kohtauksista huolissaan, niin itsekään en enää ole. Lisäksi on huojentavaa tietää, että jos jotain uutta oireilua tulisi, niin voisimme olla heti yhteydessä Lastenlinnaan.

  En tiedä voiko johtua esim. nopeasta pituuskasvusta tms. Yhden tuttavan pojalla oli tuollaista pyörtyilyä murrosiän kynnyksellä.

  Ihanaa, että saitte hyviä tuloksia tänään ja tsemppiä odotteluun. Onneksi teillä poika tutkitaan nyt kunnolla, niin sekin tuo osaltaan mielenrauhaa sekä teille vanhemmille että pojalle. Koska varmasti myös Onnia saattaa mietityttää asia. Voimia koko perheelle!!

  t. Neljän äiti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah, no hyvä! ♥ Ja hienoa, että kaikki tutkimukset tehtiin perusteellisesti!

   Ehkäpä sitä sitten siinä tilanteessa, kun kaikki tarvittavat tutkimukset on tehty, osaakin ottaa jo rauhallisemmin. Toisaalta, itse olen sellainen, että kaikkeen on aina syy ja mielenrauha löytyy vasta kun syy on tiedossa. Mutta mene ja tiedä. Jos mitään ei löydy kummempaa ja oireet laitetaan vaikkapa nopean pituuskasvun piikkiin (voi siis johtua siitä), niin kaipa sitä sitten tyytyy siihen vastaukseen - sillä edellytyksellä tietysti, että lisää oireita ei tule.

   Uusia tutkimuksia päin siis vaan. Ja joo, Onnia on kyllä mietityttänyt itseäänkin, tosin viime aikoina vähemmän, kun ei ole ollut oireita. Silloin kun kohtauksia oli useampi, niin kyllähän tuo pieni pää oli ihmeissään itsekin tapahtuneista. Onni kävikin koulupsykologin kanssa juttelemassa ja sovittiin, että menee vielä uudestaan (viimeistään sitten jos saadaan diagnoosi).

   Poista
 5. Täällä ollut myös sama tutkimus pienellä vasta ja huokasta saimme. Teille oikein paljon voimia, kaikki kääntyy parhainpäin♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että saitte huokaista! Kiitos tsempistä, Jonna! ♥

   Poista
 6. Pääsettekö kohta lisätutkimuksiin vai pitääkö kauankin odottaa? Odottaminen ja epävarmuudessa eläminen on niin raastavaa. Mutta kaikenkaikkiaan on helpottavaa ajatella, että täällä Suomessa tutkitaan tarkasti eikä tarvitse jäädä murehtimaan uhkakuvia. Hienoa, ettei magneettikuvista löytynyt mitään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lähetteet on laitettu jatkotutkimuksiin täältä kotisairaalasta ja kutsu(t) tulee toivottavasti pian! Onneksi on hyvä lääketieteen osaaminen saatavilla. Kiitos Anu!

   Poista
 7. Yksi paha tosiaan pois!
  Tsemppiä jatkotutkimuksiin, jään odottelemaan lisää hyviä uutisia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katariina ♥ Hyviä tuloksia odotellaan.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...