torstai 22. tammikuuta 2015

Purjo-pikadieetti

Laatta, leksa, pirjo, purjo, yrjö ja ykä. Paskalla taudilla on monta nimeä! Maanantaina kummastelinkin kun henkeä ahdisti epätavallisen voimakkaasti. Astmaatikkona kuvittelin oireiden johtuneen stressistä, mutta vatsatautihan se siellä tekikin tuloaan. Mies meni yöksi töihin ja ehdin juuri peitellä lapset sänkyihinsä, kun pitikin jo kiiruhtaa pönttöä halaamaan. 


Nyt koputellaan toiveikkaasti puuta, sillä toistaiseksi minä olen ainut sairastunut. Oma vatsa on vielä vähän siinä ja siinä, mitä sille uskaltaa tarjota. Tämä päivä meneekin Viljon räkää pyyhkiessä, uuneja lämmitellessä ja oman mahan murinoita kuunnellessa. Jospa huomenna maistuisi jo kahvi... 


Kiitos kaikille kommentteja ja sähköpostia lähettäneille! Vastailen niihin heti kun tästä hieman tokenen. :)

14 kommenttia:

 1. Paranemisia! Kyllä tuo on niin ällöttävä tauti!

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä ja kaurapuuroa! Ja onnea hyvistä tuloksista toistaiseksi!

  VastaaPoista
 3. Voihan yrjö... toivottavasti häipyi jo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Häipyi, vaikka vetämätön jälkiolo kesti tosi kauan..

   Poista
 4. Maailman kamalin tauti... Paitsi nyt jos sais valita, olisin ehkä voinut sen ottaa meille tän 5 viikon sairasteluputken sijaan, se kun menee nopiaa ohi... Meillä kun arsenaalissa keuhkopussintulehdusta, alkavaa keuhkokuumetta, korvatulehdusta, kurkunpääntulehdusta ja nielutulehdusta... Tää mamma on vähän poikki...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Amy, jep. Ykätauti on yks kamalimmista minkä tiedän... Ei edes niinkään se itse oksentaminen, vaan se huono olo ennen ykäämistä. Phyyyh! Mä ottaisin milloin vain mieluummin pitkäkestoisen räkiksen kuin oksennustaudin. Varsinkin jos on kyse norosta (nyt ei onneksi ollut...).

   Onpas teillä hurja arsenaali!! :O Hirmusti tsemppiä sinne tautien nujertamiseen, ei kyllä kuullosta kivalta. :(

   Poista
 5. Oi, toivottavasti ei muut tuu!! Meillähän meni joulu melkein ohi tautia potiessa... yök! Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Teija! Nyt uskaltaa jo sanoa, että ei tullut muihin. Mikä on kyllä suuri ihme! Miehelle yritti tehdä tuloaan yhden päivän, mutta meni ohi muutaman tunnin vatsanväänteillä. Lapsille ei mitään ja mietinkin, että onkohan niille syöttämilläni maitohappobakteereilla kenties jotain osuutta asiaan!

   Poista
 6. Voi kurja mikä tauti! Toivottavasti on jo historiaa eikä tarttunut muihin. Lapset ovat aika herkkiä havaitsemaan asioita ja kun äiti on todella kipeä, pienikin yleensä ymmärtää jättää kolttoset siltä päivältä väliin..Muistan yhdenkin kerran kun havahduin kovassa flunssassa siihen kun poika sammutti makkarin valot ja laittoi oven kiinni että äiti sai levätä. Tällaista ei todellakaan tapahdu äidin perusväsyneinä päivinä;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nyt voi onneksi sanoa, että tauti on historiaa. Uusia odotellessa... ;)
   Meillä kyllä Onni onneksi osaa huomioida kipeää äitiä, mutta Viljo.... eeeehei! ;D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...