torstai 15. tammikuuta 2015

Toipilaat

Kiitos kaikille rohkaisevista kommenteistanne edelliseen postaukseen! Niillä on kyllä todella suuri merkitys meille. Vastaan kaikkiin kommentteihin pian. Onneksi enää muutama päivä odotusta, että saadaan lisätietoja Onnin tutkimuksista. 

Sillä välin hoivaillaan näitä meidän pahnan pohjimmaisia. Pipsa ja Patu kävivät toissapäivänä eläinlääkärissä, toiselta vietiin kulkuset ja toiselta sarjat. ;) Hyvin näyttävät toipuvan, eivätkä tunnu olevan yhtään pahoillaan toimenpiteistä, lääkärikäynnistä tai autoilustakaan.8 kommenttia:

 1. luin vasta nyt sun edellisen postauksen, ja kuulostipa tutulta..meidän Emma 11v sai vuoden sisällä kolme pyörtymiskohtausta, aina aamulla heti kun oli herännyt, niin hups vaan pyörtyi..onneksi saimme aina otettua kiinni..
  viimeisessä oli jonkinasteista käsien vääntämistä...
  menimme yksityiselle, siellä otettiin samat tutkimukset, ja näkyi myös piikki...siitä sitten vielä pään magneettikuvaus ja viimein tyksin vastaus..Ei mitään huolta, piikkejä näkyy kuulemma meillä kaikilla aina välillä jos otettaisiin kuvat...ja ohjeena oli, että jäädään seuraamaan tilannetta..viimeinen oli tuossa syksyllä. Kyllä se säikäytti ja kovasti! Osaksi kuulemma johtuu nopeasta kasvusta...mutta onneksi tutkitaan ja sitä myöte helpottaa kun saa lisää tietoa, olipa se vastaus sittä mitä tahansa, niin tieto auttaa aina
  tsemppiä teille sinne kovasti!!
  jaana

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jaana kun kerroit tästä. <3

   Tieto auttaa aina! Ja onneksi tutkitaan perusteellisesti nämä tällaiset tapaukset. Onneksi teidän Emmalta ei löytynyt mitään vakavaa! Ja toivottavasti kohtaukset pysyvät poissa vastaisuudessa.

   Olinkin unohtanut tuon nopean kasvun vaihtoehdon, siitähän voi myös tosiaan tulla vastaavanlaisia oireita. Onneksi Onnia tutkiva neurologi vaikuttaa hirmuisen kokeneelta ja pätevältä. Oltiin vastaanotollakin todella pitkään ja lääkäri tutki ja kyseli kyllä perusteellisesti kaiken mahdollisen mitä voi kuvitella. Huoli on suuri, joten on kyllä tärkeää, että hoitava henkilökunta suhtautuu asiaan vakavasti.

   Tsempit sinnekin teille jatkoon!

   Poista
 2. Hirveästi jaksamista! <3 Huoli omasta lapsesta on kamalaa! Koittakaa jaksella ja toivottavasti kissatkin toipuvat pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Isot kiitokset Katja! <3
   Ei sitä huolen määrää osannut kyllä edes kuvitella silloin kun ei vielä ollut lapsia... Kissoilla on jo satanen lasissa, joten hyvin menee sillä saralla. ;D

   Poista
 3. Voi voimia sinne! Toivottavasti ja vahvasti uskoen ettei mitään vakavaa! <3

  (Jaahas, sama operaatio meidänkin Patulla edessä)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, Teija! <3 Siihen on pakko uskoa, ennen kuin toisin todistetaan.
   Voi Patu parkaa, ei tiedä mikä odottaa! :D

   Poista
 4. Ikävä lukea teidän Onnin oireista, toivon että saatte tuloksia pian ja että ne ovat hyviä! Ystävän lasta tutkittiin juuri jouluna lastenlinnassa tajunnantason häiriöiden yms. Oireiden vuoksi, ja lopulta diagnoosi oli epäselvä virusinfektio. Kuulemma nyt ollut muutama vastaava tapaus, ja oireet ovat hävinneet itsestään. Toivon siis että teilläkin kyseessä jokin ohimenevä tilanne, ja tsemppiä kovasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh, pelottavia juttuja kaikki tuollaiset. :( Kiitos Susanna, toivotaan parasta!
   Neurologin soittoaika lähenee ja mulla jännitys kasvaa...

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...