lauantai 14. helmikuuta 2015

Hyvää ystävänpäivää!

Leipomista, herkuttelua, sairastelua ja viimeisimmän johdosta myös kiukuttelua. Niitä on kuulunut meidän ystävänpäivään. Ystäviin ollaan oltu yhteydessä vain sähköisten viestimien välityksellä, kun ei haluttu antaa silmätulehdusta ja flunssapöpöä lahjaksi. Naapureille kuitenkin käytiin viemässä ovelle pikaiset kuppikakkulähetykset. Iloisia illanjatkoja!

6 kommenttia:

 1. Iloa ystävänpäivän iltaan ♥ :)

  VastaaPoista
 2. Hyvää Ystävänpäivää, Katri ja pikaista paranemista ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Krisse. Ihanaa ystävänpäivän iltaa sinne teille! ♥

   Poista
 3. Ompa suloinen ja kaunis ajatus naapureille! Minä huomaan liian usein miettiväni, että kehtaako(mun sanavarastossa kehtaaminen tarkoittaa "onko uskallustusta vai nolottaako liikaa") muistaa naapuria tai työkaveria ettei toiselle tulisi kiusallista oloa. Ihan hullua, kun tietää miten itsekin ilahtuu pienistä muistamisista! Meidän naapuri ei ole kovin läheinen kuin sijainniltaan, mutta jouluna sitten vihdoin kehtasin ja luulen että siitä tuli perinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä se kynnys on pienempi, kun on tuo naapurusta aika suppea, eli meidän kanssa samassa talossa asuu kaksi muuta perhettä. :) Mutta en usko, että kukaan panisi pahakseen tullessaan muistetuksi. Onpa kiva, että jouluna kehtasit! Naapuri varmasti ilahtui. ♥

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...