perjantai 13. helmikuuta 2015

Vessapaperia ystävälle?

Joulun alla tein ystävälleni lahjaksi kakun vessapaperirullista. Kyllä. Joka tytön toivelahja! ;)

Kakku kootaan samaan tyyliin kuin suositut vaippakakut, mutta se rakennetaan vessapaperirullista, sidotaan kiinni nauhoilla ja somistetaan millä_ikinä_haluat. Pohjaksi leikkasin pyöreän palan tukevasta pahvista ja lopuksi käärin kakun sellofaaniin. Sain idean Pinterestistä, jossa vessapaprukakku oli koottu tuparilahjaksi ja paperirullien ohella mukaan oli sujautettu kaikenlaista muuta aiheeseen sopivaa sälää. Tuparilahjaksi idea varmaan toimiikin hyvin (täytynee pitää mielessä - kaikkihan tarttee vessapaperia), mutta miksei muulloinkin, jos lahjan saajalla riittää huumorintaju. 

Tämän lahjan saanut on pahimman luokan siivousfriikki, joka rentoutuu saadessaan puunata kodin nurkkia. Sidoinkin kakkuun mukaan pinkin sävyistä tavaraa tiskiharjasta virkkaamaani rättiin, siivoushanskoihin, roskapusseihin jne. Toki mukana oli myös tuikkuja ja suklaata. Törmäsin näihin kuviin koneellani ja tuo pinkki väritys toi mieleeni tulevan ystävänpäivän. Tässä siis lahjavinkki ylläriä kaipaavalle ystävälle. 
Suloista ystävänpäiväviikonloppua!

8 kommenttia:

 1. Hauska idea ja kaunis toteutus Sinulla, Katri ♥ Hyvää Ystävänpäivää Sinullekin ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Krisse! ♥ Tuota oli kyllä hykerryttävän hauskaa tehdä. :D Ystävä joka tämän sai on himoimuroija ja pakkasin kakun vielä Dysonin isoon pahvilaatikkoon. :D Mulla itsellä oli ainakin hurjan hauskaa tätä tehdessä. ;)

   Ihanaa ystävänpäivää! ♥

   Poista
 2. Tätä täytyykin käyttää seuraaviin tupareihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa oon ajatellut! Tuo käy kyllä moneen oikeastaan, kun vaihtelee vaan noita oheisjuttuja mitä siihen liittää. Ja voi tehdä pienellä ja isommalla budjetilla. :)

   Poista
 3. Ihana idea! Taidan tehdä tällaisen siskontytön tuparilahjaksi. Kiitos vinkistä ja iloista Ystävänpäivää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tee ihmeessä! Kiitos ja ihanaa ystävänpäivää sinnekin! :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...