keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Risteilemään bloggaajien kanssa?

Kiinnostaisikos? Piipahdus Tallinnan päässä Eckerö Line Finlandialla hyvässä seurassa siemaillen hieman PINGviiniä? Jo ylihuomenna, perjantaina? Mulla kävi uskomaton flaksi ja pääsin mukaan tuolle reissulle, joten tule sinäkin. PING Helsinki kokoaa yhteen bloggaajat, instaajat, tubettajat (sisällöntuottajat), yritysmaailman edustajat sekä teidät seuraajat. 


Sisällöntuottajien reissu alkaa jo aamuvarhaisella kohti Tallinnan päässä tapahtuvia seikkailuja, mutta teillä seuraajilla on mahdollisuus osallistua iltaPING -risteilylle! 

Lähtö Helsingin Länsisatamasta tapahtuu klo: 15.30 ja paluu 21.15. Paluumatkalla klo 18.30 Kaikki sisällöntuottajat, yritysten edustajat ja seuraajat istutaan yhteiselle illalliselle. Illallisen ja iltabileiden aikana sinulla on mahdollisuus tavata kaikki PINGin sisällöntuottajatIltaPINGin lipulla pääset myös virallisille jatkoille El Jefeen, jossa sisäänpääsyn lisäksi sisältyy alkudrinkki.

Eckerö Linen Finlandia lähtee siis perjantaina Helsingistä klo 15.30 ja palaa Helsinkiin klo 21.15. Lippu sisältää ohjelmaa ja työpajoja menomatkalla, illallisen ruokajuomineen sekä bileet juomineen ja jatkot Helsingissä. IltaPINGin lipun saat ostettua hintaan 49€ mainitsemalla blogini nimen kommenttikentässä täällä. Lipun normaalihinta on 59€ ja reissun ikäraja 18. Liput myynnissä enää tänään!

Aika huippua! Oon itse tästä niin innoissani, että pöksyissä tutisee. Jo koko reissu itsessään tulee varmasti olemaan hämmentävän hieno kokemus, mutta pakko myöntää, että rusinana tässä jo muutenkin makeassa pullassa mulla on se, että tapaan ehka ensimmäistä kertaa livenä itse Päivin aka Nakkimutsin! Ollaan vieläpä sen verran hurjia, että aiotaan ensimmäisillä treffeillämme päätyä samaan hotellihuoneeseen yöksi! :D 
Nyt siis heti klikkaamaan varausta risteilylle ja päästään jo ylihuomenna kippistelemään PING-viinillä! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...