tiistai 31. maaliskuuta 2015

You can PING my bell

Viime perjantaina luurin herätys kilisi tyynyn vieressä jo klo: 5.30. Olin herännyt minuuttia aiemmin unesta, jossa panikoin myöhästyneeni laivasta. Onneksi uni ei ollut totta ja pääsin ajoissa tien päälle ja terminaaliin. Kyseessä oli siis bloggaajat, instaajat, tubettajat, yritykset ja seuraajat koolle kokoava seminaari, PING Helsinki. Oli hassu tunne olla ihmisten seurassa, jotka puhuvat samaa somea ja tietävät, että ruokaa ei syödä ennen kuin se on kuvattu, sängyllä otetaan #groupie ja vessassa #puum... #teinipeili.


Eckerö Line Finlandialla meitä odotti maittava aamiainen, josta nautittiin terminaalissa tapaamani hulvattoman Päivin kanssa. Menomatka Tallinnaan oli ohi yhdessä hujauksessa mielenkiintoisen ohjelman ansiosta ja pääsin mm. testaamaan vastustuskykyäni kamerakuumetta vastaan Olympuksen workshopissa. Huonostihan siinä kävi ja tila on vakava.


Tallinnassa meidät kuljetettiin skumpalle ja lounaalle Sokos Hotel Estorian ravintola Merineitsiin. Masut pullollaan istuttiin kuulemaan uskomattomia menestystarinoita mm. Ida Skivenesiltä, Justimuksen pojilta ja Pata Degermanilta. Siinäpä rohkeita ja omaan juttuunsa uskovia ihmisiä, jotka tietävät miten ottaa haltuun Instagram, YouTube tai vaikka Antarktis! 


Iltapäivällä päästiin kierrokselle, jossa meille esiteltiin hotellia ja sen tarinoita. Kierroksen lomassa maisteltiin herkkuja, ihailtiin vanhan kaupungin silhuettia, etsittiin mystisesti kadonneita ihmisiä ja otettiin yksi belfie. 

Estoria on rento, siisti ja nykyaikainen hotelli, jonne ihan takuulla tulee mentyä lomailemaan joku kerta. Erityisesti jos on sattunut voittamaan Instagram-kuvakisassa itselleen majoituslahjakortin kyseiseen paikkaan, muahaha! Tuhannet kiitokset sänkyposeerauskavereilleni, sekä kuvan ottaneelle Ronjalle! Ilman teitä tämä ei olisi ollut mahdollista. Muistelen teitä lämmöllä Päivi, Emmi, Demi ja Veera kun siemailen mieheni kanssa hotellissa skumppaa. ;)


Sitten olikin jo aika rientää kohti uusia seikkailuja - kirjaimellisesti. Meidän hervoton "seikkailuja ja oivalluksia" -ryhmämme kiersi vanhaan sähkölaitokseen tehdyssä Energian oivalluskeskuksessa. Vähän Heurekaa muistuttavassa paikassa oli vempaimia ja ihmeteltävää, mm. kuvioita musaksi muuttava hajamielinen proffa, planetaario ja salama-show.


Paluumatkalla käytiin kiinni laivan buffetin runsaisiin antimiin ja vuolaisiin viinihanoihin. Ilta jatkui Helsinkiin asti seurustellen, pingaillen ja nauraen (tällä määrällä elämä piteni merkittävästi). Vauhdikkaille jatkoillekin jaksettiin vielä toisten perässä sen jälkeen, kun oltiin käyty Päivin kanssa viemässä kimpsut ja kampsut hotelliin. 

Koko reissu oli ihan mieletön, alusta loppuun. Opin ihan hirveästi asioita muilta sisällöntuotajilta ja sitä kaikkea informaatiota tulen varmasti sulattelemaan vielä pitkään. Koko hommaa on vaikea edes tiivistää lyhyeen pakettiin, mutta tätä tapahtumaa ihmisineen kuvasi parhaiten ilo, inspiraatio, avoimuus, rohkeus, uskallus, taito ja luovuus. 

Kiitokset vielä ison työn tehneille järjestäjille sekä kanssapingailijoille. Toivottavasti nähdään vielä! :)

4 kommenttia:

 1. Varmasti ihan huikea reissu ollut, ainakin kuvien ja tekstien perusteella! :) Kanssabloggaajat on ihan parasta seuraa, kun ne ymmärtää täysin tään blogimaailman jutut. :P :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä hauskaa ja kiva jos välittyy postauksestakin. :) Kyllähän bloggaajiin mahtuu monenlaista ihmistä, mutta joku yhdistävä tekijä kaikilla taitaa olla? Ehkä ainakin jonkin sortin sosiaalisuus? Ja sitten kun tuolla vielä osui kohdalle tyypit, joiden kanssa synkkasi tosi hyvin, niin mikäs sen mukavampaa! :)

   Poista
 2. Kiitos myös sulle, kun olit mukana tekemässä ensimmäistä PING Helsinki -tapahtumaa! :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...