sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

60 + 35 = 95

Miehen kummitäti täytti tänään 60 vuotta. Viljon kummisetä puolestaan 35 vuotta. Nämä kaksi synttärisankaria sattuvat olemaan äiti ja poika, joten oltiin 60 + 35 yhteissynttäreillä.


Päivän päätteeksi saateltiin kotimatkalle vielä Onnin kummisetä, joka on oli meillä ipanoita viihdyttämässä viikonloppuna. Varsin kummillinen viikonloppu siis. Mukava päivä ja rennot juhlat. Kiitos vielä juhlista molemmille päivänsankareille ja ONNEA! Kahden ja puolen vuoden kuluttua sitten ne satavuotisjuhlat! ;)


Nyt kotona illan tullen ensin asiaan kuuluvat riehakkaat iltavillit ja siihen päälle kunnon väsykiukut. Niin kai sen kuuluu mennä.

Pssssst. Muistattehan, että vielä ehtii laittaa simapöntöt pöhisemään, mikäli mielii kippistellä itse tehdyllä simalla vappuna. Ohje löytyy täältä

2 kommenttia:

 1. Mukavia tommoset sukujuhlat! Ja jälkikiukut kuuluu asiaan, kuten jokaikisen lomareissulta kotoutumisenkin päätteeksi. Ja kiitos Katri muistutuksesta, sain kuin sainkin simat juuri pöhisemään!! Raksi ruutuun että suoritan jonkin suunnittelemani :D Tosin tein puolet noista määristä, kun niiden lisäpullojen hakemiseen ei ehkä enää sinni olisi piisannut..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä voisin kyllä ihan mieluusti luopua noista jälkikiukuista... mut kai se ne vaatii..
   Jeee, hyvä sinä!!! Onnea ensimmäisestä simasatsista! :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...