tiistai 28. huhtikuuta 2015

Kengähköihminen paljastelee

La Petite Princessen Elisa haastoi meikän 11 kysymyksellä. Jokaisesta kysymyksestä saisi varmasti juttua vaikka erillisiin postauksiin asti, mutta mennään nyt näillä lyhykäisillä vastauksilla. Tässäpä Elisan kysymykset ja mun vastaukset:

1. Mikä on tärkein päivärutiinisi?

Aamukahvi! Ja itse asiassa nykyään myös yhä useammin aamupala (olen oppinut!). Ilman näitä päivä lähtee jotenkin väärille urille. Aamukahvin hörppimisen lomassa tulee yleensä myös silmäiltyä sähköposti, Fb ja uutisotsikot.2. Paras kirja, jonka olet lukenut? Miksi?

Hyviä kirjoja on tosi paljon, mutta jostain syystä Audrey Niggeneggerin Aikamatkustajan vaimo (The time traveler's wife) on jäänyt mieleen. Se oli niin erilainen ja hyvä, että lukiessa selostin miehelle siitä juttuja koko ajan ja lopulta "pakotin" lukemaan kirjan, että voitaisiin jutella siitä. :D3. Mihin olet aina halunnut matkustaa? Oletko toteuttanut haaveesi?

Viime vuosina menolippu Timbuktuun on kiehtonut... Ehhehe!
Australia oli pitkään haaveeni, jonne pääsinkin työmatkalla vuosia sitten. Oon postannutkin reissusta, täällä. Haluaisin kyllä koluta maailmasta joka kolkan, mutta jos yksi on sanottava, olkoon se Tokio. Tai kaikki Euroopan vanhat kaupungit, erityisesti ne pienemmät ja hieman tuntemattomammat. Tykkään sekä ranta- että kaupunkilomista.4. Haluaisitko asua ulkomailla? Missä?

Ehdottomasti! Tämä on onneksi koko perheen haave ja tähtäin. Maalla ei ole niinkään väliä, mutta ehkä sopeutumisen kannalta helpointa olisi suht länsimainen kulttuuri ja mahdollisuus kommunikoida englanniksi.


kuva

5. Jos saisit täyttää vaatekaapin vain yhdellä merkillä, mikä se olisi? Lasten/oma?

Lapsilla varmaankin Pomp de Lux. Itsellä joku Filippa K, Henri Lloyd tai Tiger of Sweden. Niiden simppelistä ja ajattomasta tyylistä tykkään. En kaipaa ns. luksusmerkkejä.6. Lempikukkasi?

Lilja.


7. Tärkein periaatteesi äitinä?

Antaa lapsille rajoja sopivasti ja rakkautta rajattomasti. Kliseistä mutta totta.8. Oma juttusi, josta et luovu?

Tää on helppo. Bloggaaminen. :)

9. Hetki, joka on jäänyt mieleesi? Miksi?

Näitäkin on monia. Ehkä ne tärkeimmät on olleet poikien syntymät, kun on saanut pikkuisen kainaloon tuhisemaan ensimmäisen kerran.10. Oletko kenkä- vai laukkuihminen?

En kumpikaan, mutta vielä vähemmän laukkuihminen. Olen siis kengähköihminen, jos tykkään mieluummin ostaa kengät kuin laukun?11. Lempipuuhasi kesällä? Aikuisten/lasten kesken?

Kaikki kesäpuuhat on lemppareita! Retkeily ja piknikeily jossain kivassa puistossa, viltin päällä kera eväskorin on mukavaa sekä lasten kanssa, että aikuisseurassa.


Ja nyt on mun vuoro laittaa niin sanotusti vahinko kiertoon, eli esittää 11 kinkkistä kysymystä uusille haastettaville. Alla oleviin kysymyksiin haluaisin saada vastaukset Kanelia ja Kardemummaa Marialta, The L for Loven Sarilta, Melukylän Talon Hannalta ja Siltakulman Marilta

11. KYSYMYSTÄ HAASTETUILLE

1. Mikä sinusta piti tulla "isona"?
2. Bravuurisi keittiössä?
3. Mitä sinulla on päälläsi juuri nyt?
4. Katso vasemmalle, mitä näet?
5. Munkki vai tippaleipä?
6. Missä näet itsesi 10 vuoden kuluttua?
7. Kumman kaa: Teuvo Hakkarainen vai Vesa Keskinen? (sorry :D )
8. Mitä pelkäät?
9. Mille nauroit viimeksi kunnolla?
10. Minkä unelman haluaisit toteuttaa?
11. Missä olit 10 vuotta sitten? 


Kiitos ja anteeksi! :D
pssst. Disney-arvonta löytyy täältä, muistakaa osallistua!

10 kommenttia:

 1. :D repesin, hakkarainen vai keskinen, eihän tohon voi vastata :D :D
  Molluska

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tirsk! :D Näinpä! Mielenkiinnolla odotan vastauksia... Hihiiii! :D

   Poista
 2. Näitä on niin hauska lukea :)
  Ja auts toi Hakkarainen vai Keskinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ja näitä on kyllä hauska tehdä, Hanna! :)
   Hihhii, kyllä mulla oli hauskaa itselläni kun kysymyksiä keksin. :D

   Poista
 3. Valtavan kiva postaus ja hyvät vastaukset! (Puhumattakaan sun kyssistä! :) Paljon tuli uutta, vaikka bogikamuja ollaankin oltu herraties miten kauan♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Teija! ♥ Ja joo, totta. Hauskaa jos sieltä tuli jotain uutta. Itse kun välillä tuntuu, että näiden kaikkien vuosien aikana on kaikki jo tullut sanottua... :)

   Poista
 4. Kumman kaa sä olisit jos olis pakko???? ;D
  Aikamatkustajan vaimo, se kirja on jäänyt mullekin mieleen. Helmi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apuaaaa!!! :D Eiiii mun tartte osata vastata! :D

   Toi Aikamatkustajan vaimo on kyllä jännä. Koska mä helposti unohdan lukemani kirjat, ihan ne hyvätkin! Tää vaan on jäänyt mieleen, ehkä osittain siksi, että juoni oli niin poikkeava ja erilainen. Mutta samalla jotenkin niin ihana! :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...