maanantai 13. huhtikuuta 2015

Messupöhinät

Lauantaina tuli pyörähdettyä Lapsimessuilla. Harkitsin tarkkaan, millä kokoonpanolla messuille lähtisin hengailemaan ja päädyin ottamaan mukaani tällä kertaa vain Onnin. Seuralaisiksi saatiin kuitenkin Onnin kaveri äitinsä kanssa. 

Oltiin liikenteessä asenteella "rennosti, hötkyilemättä, sinne minne nenä näyttää". Ja hyvin toimi. Missään vaiheessa ei ärsyttänyt ruuhkat, ei niitä kyllä kiusaksi asti mielestäni lauantaina ollutkaan, eikä jouduttu lastenvaunujen jyräämiksi edes. 


Lastenvaatteet jäivät tällä lähes huomiotta, pojat sanelivat aika pitkälle minkä esittelijän luona pysähdytään ja minkä ohi kuljetaan pysähtymättä. Parasta messuantia vaikutti olleen kaikki lelut, legot, sekä ModelExpon puolella kaikenlaiset radio-ohjattavat menopelit vedessä, maalla ja ilmassa. Myös PetExpon puolella kierreltiin ihastelemassa (ja kauhistelemassa) ainakin kissoja, koiria, frettejä ja erilaisia liskoja.

Arvontalappuja täytettiin kädet vääränä ja nyt tietysti pidetään peukkuja silmät kiiluen. Crocs arpoo kuumailmapallolennon kahdelle ja tuo oli varmaan yksi jännimmistä jutuista koko messuilla. En tiedä kumpi jännittää enemmän. Se, että voittaako, vai se jos vaikka sattuukin voittamaan ja joutuu pääsee lennolle, heh.


Shoppailut jäi aika vähiin. Kotiinviemisinä kassissa oli purkkaa, jota menee nykyään aika paljon, kun Viljokin ottaa mieluummin ruuan jälkeen purkan kuin pastillin. SnadiStadin standilla en pystynyt vastustamaan hyvää messutarjousta ja ostettiin pääsylippuja tuonne lasten väsytyspuistoon. Kylkiäisenä saatiin Siljan Tukholman risteily, joka on jo varattuna toukokuun lopulle.


Pois lähtiessä ei voitu olla pysähtymättä Fudge Loven kojun kohdalla.... Sitruunasalmiakkia, tuplasuklaata ja pari muutakin makua pakattiin laatikkoon ja tuotiin kotiin jemmaan... Eipä nuo taida kauaa tuolla kaapissa vanheta, sen verran herkkua tavaraa on tämä fudge! (Joku kilpailijakin möi fudgea messuilla, mutta maistui lähinnä saippualta, iuh...)


Tuliko käytyä messuilla? Tuliko tehtyä hankintoja?

2 kommenttia:

  1. Joo kiitti..mun oli sit mentävä fudgy loven sivuille ja kas kummaa..nyt on 4 fudgepalaa tulossa ihan kotiin asti:)Hanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa, sorry Hanna! :D Mutta et varmasti pety kun maistat! :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...