keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Laivasuunnistelua

Me ollaan lähdössä muutaman päivän kuluttua merille. Eli risteillen Tukholmaan. Onni meillä aina vinkuu risteilylle - jotenkin nuo isot laivat vetoaa kovasti poikiin. Viljo tuskin muistaa edellistä, noin puolitoista vuotta sitten tehtyä risteilyä, josta huusi kitarisat lepattaen noin puolet matkasta. No, se oli aikaa ennen unikoulua... Silloin kyllä vannottiin miehen kanssa, että ei enää ikinä. Tai ainakaan kymmeneen vuoteen. Mutta hei, kohta taas mennään! Nykyäänhän Viljo nukkuu kuin tukki, joten no worries. :)

Reissua ajatellen olikin kiva, että sain kutsun tutustumaan uudistuneeseen Silja Symphonyyn. Samaan laivaan siis, jolle meidän risteily on varattu. Symphonyn uudistuksessa on otettu huomioon erityisesti lapset,  mikä on kyllä laivaa valitessa ihan ykköskriteeri natiaisten kanssa matkatessa.


Meille oli järjestetty laivalla pieni suunnistus. Rasteilla päästiin mm. maistelemaan laivan uudistuneiden ravintoloiden herkkuja.


Laivalta löytyy nykyisin mm. sushiravintola, joka on kyllä tosi tervetullut juttu. Meidän perheessä kaikki tykkää sushista. Itse asiassa viime sunnuntaina annettiin pojille vaihtoehdoksi haetaanko ruokaa Mäkkäristä vai sushiravintolasta. Sushi vei voiton!
Päästiin kurkkaamaan yhteen laivan Junior sviiteistä ja oi, kyllähän tuolla viihtyisi... Ihanan valoisa kahden ikkunan hytti ja raikkaat värit. Parisänky erillisessä makuuhuoneessa, sekä levitettävä sohva, pöytäryhmä ja kylppärissä poreamme.


Drinksut ja yökerhot jäävät luonnollisesti meidän risteilyohjelmasta tällä kertaa. Veikkaan, että aika paljon tulee vietettyä aikaa 290 neliön Silja Land -leikkimaailmassa. Lyön vetoa, että Onnia ei saa irti Pleikkarin ohjaimista, eikä Viljoa pois pallomerestä ilman murinaa, kirkumista ja ruttuisia kulmia. Leikkimaailmasta löytyy myös jätskibaari, joten sokerihumalat on taattu!

Jos lapsia ei saa pois leikkipaikalta, niin mitenhän käy allekirjoittaneen ja uudistuneen Grande Buffetin..? ;)


Näillä näkymin meidän pääkohde Ruotsin kamaralla tällä kertaa on Junibacken. Mutta vinkatkaas tietäjät, minne kannattaa suunnata lounaalle?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...