torstai 18. kesäkuuta 2015

Ei niin suloinen joutilaisuus

Täällä on vietetty parin päivän lapsivapaita. Ihanaa ja niin odotettua, mutta silti jotenkin kamalaa. Ensinnäkin, olen ollut Viljosta niin vähän erossa, että tuntuu oudolta. Toisekseen, pelkään aina ihan kamalasti, kun pojat lähtevät jonkun toisen auton kyytiin. Kolmanneksi, mulla olisi täällä kotona niin paljon tehtävää, että en edes tiedä mistä aloittaisin... Päätös on ollut jopa niin vaikea, että en ole saanut aloitettua mitään. MITÄÄN. Huomenna mua suututtaa sitten se, että en tehnyt mitään. Edes siihen kirjaan en osannut tarttua, vaikka haaveilin lukemisesta keskeytyksettä. En siivonnut, en raivannut ryönäkasoja, en käynyt urheilemassa, vaikka kaikkia niitä suunnittelin tekeväni. Uloskaan ei päässyt hommiin, kun koko päivän on satanut. 

Eilen sentään käytiin miehen kanssa ulkona syömässä, ostettiin herkkuja, tehtiin illalla hieman pihatöitä skumpan ja mansikoiden voimalla. Ja pesin untuvatakin. Jonka tänään hain ulkoa kaatosateesta sisälle kuivumaan... onpa ainakin huuhtoutunut kunnolla.Jääkaapissa on vielä lisää herkkuja seuraavien päivien varalle. Huomenna saan kummisedän luona vierailleen esikoiseni ja Muumilaaksossa vierailleen kuopukseni takaisin kotia sotkemaan ja juhannusta viettämään. Hyvä niin, ei tartte miettiä mitä sitä tekisi. :)

Hyvää ja vähälumista juhannusta kaikille!

8 kommenttia:

 1. Kuulostaa niin tutulta!! Ainoa mitä yleensä lapsivapaina päivinä päädyn toteuttamaan on se herkkuaterian ääressä istuminen ajan kanssa. Ihanaa juhannusta ja mussukoiden jälleennäkemistä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Syötyä tuli kyllä rauhassa ja antaumuksella. :)
   Kiitos ja mukavia juhannuksen loppuja vielä myös sinne!

   Poista
 2. Kuullostaa minustakin kovin tutulta, vaikka minulla jo isot lapset. Kun olisi aikaa eikä kukaan ole häiritsemässä, en vain saa mitään tehtyä. Olen vain.... Ihanaa Juhannusta Sinulle, Katri ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyis varmaan vaan olla liikaa ajattelematta koko lapsivapaata ja antaa sen mennä omalla painollaan... Mukavaa juhannusta myös teille! ♥

   Poista
 3. Ensimmäiset kerrat menevät vähän opetellessa. Nykyisin osaan jo olla laatimatta suunnitelmia lapsivapaiden ajalle. Tai siis yritän olla tekemättä mielessä listoja. Hyvää juhannusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep. Mä joskus jo opin sen rentoutumisen jalon taidon, mutta sittemmin unohtanut... Kun on harvoin vapaata, niin sitä yrittää järkeillä ja koettaa miettiä mikä olisi se PARAS tapa monista viettää lapsivapaata. Ihanaa juhannuspäivän iltaa sinnekin! :)

   Poista
 4. Toi on kammottavaa! Kun siis on sata asiaa, joita haluais tehdä, muttei lopulta saa tehtyä niistä mitään. Edes niitä kivoja!
  Mut onhan se aina onneksi sellasta erilaista hengähtelyä, kun lapset on poissa. Eikä näytä hassummalta pihatyöpalkkiokaan. :)
  Ihanaa jussia koko porukalle! <3

  //Päivi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! No, ainakin söin ja nukuin - ja nehän on kivoja! :D Ja vaan olin. Eli kyllä siinä varmasti tuli hengähdettyä.

   Ihanaa jussia sinne UUSIkaupunkiin... ;D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...