tiistai 16. kesäkuuta 2015

Tragedia ja FiksuMuksu -arvonnan voittaja

Täällä on menty sellaista haipakkaa, että ei ole edes koneen kantta ehtinyt juuri avaamaan, blogia varten. Töitä, kotitöitä, synttäreitä, ristiäisiä ja Blogiringin kesäkemut. Näistä ehtiessäni lisää. Tänään ollaan touhuttu kotona, sinnikkäimmät pihalla ja vilukissat sisällä. Pihalla on ollut sellainen tuuli, että jonkin aikaa siellä paleltuani katsoin parhaaksi siirtyä takaisin sisätiloihin.


Tuuli oli heittänyt jopa omenapuun oksanhaaraan taidokkaasti rakennetun linnunpesän maahan. Kai? Ellei sitten joku otus ollut käynyt asialla. En tiedä. Surullinen näky se oli, tyhjä pesä maassa ja rikkinäiset munat ympärillä. Munien vaaleanpunainen sisältö raa'asti valuneena nurmikolle... Hetken jo pystyin samaistumaan lintuemon hätään. Ei tullut poikasia tänä kesänä. Toivottavasti enesi kesänä olisi parempi onni.


Julmaa. Mutta life goes on, joten siirrytään iloisempiin asioihin. Tämä konnakaveri riemastutti paria pikkupoikaa tänään meidän pihalla. Jouduin puristamaan isommalta lupauksen, että se ei päädy lemmikiksi sisätiloihin... ;)


FiksuMuksun arvonnassa maissipalikkaboksin voitti Marru. Olen laittanut sinulle sähköpostia. Onnea voittajalle ja kiitos kaikille osallistujille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...