sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Parit Tamperesuositukset

Oltiin viime viikonloppuna viettämässä lapsivapaata viikonloppua Tampereella. Tällä kertaa ei oltukaan ihan kahdestaan, vaan mukana oli kolme kaveripariskuntaa, mm. Viljon kummit. Ohjelmassa hieman aleshoppausta, kasarinostalgiaa Tampereen Komediateatterissa, ruokailua pitkän kaavan mukaan, pari lasillista Tampereen yössä ja pitkät aamu-unet hotellissa. Erittäin mukavaa, rentoa ja tarpeellista! 

Telkkarissa 70-luvun lopulla/80-luvun alussa pyörinyt Tankki täyteen -sarja ei ole jäänyt mieleen ikäni vuoksi, mutta sarjassa esiintynyt Reinikainen sai myöhemmin oman ohjelmansa, jonka muistan peremmin. Oikeastaan en ole edes ollut koskaan mikään Reinikais-fani, mutta tämä teatteriesitys oli kyllä hauska. Ja jos jotakuta hieman vanhempaa tämä kiinnostaa, niin vinkataan, että esityksessä näyttelee kaksi sarjan alkuperäisnäyttelijää (Juhana Vilen ja Ulla). :)


Illallinen nautiskeltiin idyllisessä ravintola Heinätorissa. Vanhaan vaakahuoneeseen perustettu ravintola on pieni ja tunnelmallinen. Ruokalista on harkiten koottu ja itse ruoka on ihan älyttömän hyvää. Paikka on tunnettu paistetuista muikuistaan ja maksastaan, mutta voin kieli kuolaa valuen suositella paikan kesämenua. Ruuan ja miljöön lisäksi myös palvelu toimii ja omistajapariskunta ehti työnteon lomassa kertoa paikan historiasta. Menisin uudelleen!Kuvat on aika kehnoja, en jaksanut kantaa mukana kameraa... Mutta jos Mansesteriin suuntaatte, niin tsekatkaa nämä kaksi. Itseäni alkoi kiinnostaa myös Pyynikin kesäteatterissa pyörivä Avioliittosimulaattori. Jo nimi kuullostaa niin hulvattomalta, että se ei voi olla huono. :D Onko joku käynyt katsomassa?

6 kommenttia:

 1. Tampere on Rakkaus isolla ärrällä ;) Kiva lukea Tampere-kokemuksia muissa blogeissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tampere on kyllä tehnyt vaikutuksen kesäkaupunkina! Mehän oltiin siellä viime kesänäkin, silloin oli pikkupojat mukana. Kiva kaupunki! :)

   Poista
 2. Tuo teatteri on niin hyvä, siis TAnkki täyteen. Käytiin pomon ja työkaverin kanssa katsomassa se. Suosittelen :) Mekin mennään hotlaan lauantaina viettämään laatuaikaa, juurikin ajatuksena että saisi TAmpereella kävellä ja katsella ja kuulostella. Päivittäinhän me kyllä siellä töissä käydään. Hotellikin on melki mun työpaikan nurkilla :D

  Olitteko missä yötä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, hulvaton esitys! :D Ai sä käyt Tampereella töissä!? En tiennytkään! :)

   Me yövyttiin siinä pienessä Cumuluksessa, joka on ihan siinä Komediateatterin lähellä. Ulospäin tosi kivan näköinen hotelli (sellaisessa vanhassa kivitalossa), mutta ei tosiaankaan mikään erikoinen muuten. Itse asiassa, ollaan jostain syystä pari viimeistä kertaa yövytty Cumuluksissa, mutta molemmistä jäi kyllä sellainen fiilis, että hinta ja laatu ei vastaa. Esimerkiksi aamiaiset on ihan surkeita... :/ Eli ei enää Cumuluksiin jatkossa!

   Oooh, nauttikaa laatuajasta! Toivottavasti sää suosii. :)

   Poista
  2. Joo, Tampereella käydään molemmat :) Asutaan kyllä 42km Treeltä pohjoiseen päin :)
   Meidän piti mennä Tornihotelliin mutta mennään Scandiciin. Täytyy Tornissa käydä drinksuilla.

   Kiitos!

   Poista
  3. No eipä se pitkä työmatka sitten ole! Meiltä Helsinkiin on n. 60 km. :)
   Scandicit on (ainakin nykyään) tosi jees!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...