maanantai 13. heinäkuuta 2015

Risteilyllä lasten kanssa & Junibacken

Ajattelinpa tässä kesäkiirusten lomassa pykätä postauksen niinkin tuoreesta tapahtumasta, kuin toukokuisesta risteilystä! ;) Päivä Tukholmassa ja kaksi yötä Siljan Symphonylla oli ikään kuin meidän poikien kesän aloittajaiset. Nyt, lähes pari kuukautta myöhemmin voisin todeta, että ei se kesä koskaan alkanutkaan... mutta se säästä. Loma on loma, vaikka räntää sataisi. :)


Lyhyestä virsi kaunis ja ajattelin tehdä vain pienen yhteenvedon reissusta. Ensinnäkin Symphony on varmastikin tällä hetkellä Tukholman risteilyille se paras vaihtoehto, jos lapsia on matkassa. Suureen Silja Land -leikkitilaan on panostettu ja siellähän se meidänkin risteilyaika pääsääntöisesti vierähti - ruokailuja, nukkumista ja maissa oloa lukuunottamatta. Onni viihtyi lähinnä Pleikkarin ohjaimissa ja Viljo pallomeressä, kiipeilyseinällä ja muuten vaan sinkoilemalla sinne tänne. :)Menomatkalla syötiin italialaisessa Tavolatassa, josta ei ole mitään huonoa sanottavaa. Paluumatkalla kuvut täytettiin perinteisessä buffetissa ja kyllä sieltäkin löytyi jokaiselle omat suosikit. Meidän perhe taisi ladata lautasensa lähinnä alku- ja kalaruokapöydistä. Jostain syystä nuo buffetin lämpimät ruuat ei ole koskaan ihmeemmin iskeneet.
Tukholman päässä ei olla koskaan edes harkittu lasten kanssa shoppailua. Muutaman tunnin mittainen Tukholma-aika menee niin nopeasti, että ollaan katsottu parhaaksi valita aina yksi kohde per reissu. Tällä kertaa karavaani kulki Junibackeniin, joka oli kyllä kiva ja sympaattinen kohde.


Suosittu satujuna, kuten arvata saattoi, oli hieman liian jännittävä Viljolle, mutta pienen shokin jälkeen kierros sujui ihan hyvin. :)
Tukholma on aina yhtä ihana. Lapset rakastaa laivamatkustelua, mutta itse voisin seuraavan kerran skipata tuon laivaosuuden, matkustaa lentäen ja viettää Tukholmassa enemmän aikaa. Hotellisuosituksia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...