lauantai 8. elokuuta 2015

Back to cool

*Yhteistyössä Lindex

Kuten tuli edellisessä postauksessa todettua, pian alkavat koulut ja päiväkodit ovat pistäneet vipinää punttiin lastenvaaterintamalla. Molemmat ipanat on kehdanneet kasvaa ulos vaatteistaan ja meneillään on aika reipas inventaario. Musta on mielestäni kehittynyt reilussa kahdeksassa vuodessa melko järkevä kuluttaja, mitä tulee lasten vaatteisiin. Meillä kierrätetään paljon ja ostetaan nykyisin melko harkiten ja vain tarpeeseen. Sisävaatteissa suositaan mukavia ja pehmeitä materiaaleja, jotka mielellään kestävät hyvänä kauemmin kuin pari pesua. Eikä vaatteita tarvitse varoa, sillä ne on tarkoitettu käyttöön. Ja uskokaa kun sanon, että poikien vaatteissa käyttö näkyy... ;)


Lindexin lastenvaatteet on olleet meillä suosikkeja aina. Hinta-laatusuhde on hyvä ja mallistosta löytyy oikeastaan vaatteita vähän joka lähtöön. Löytyy värikkäämpää printtiä ja rauhallisempaa raitaa sekä yksiväristä. Käytiinkin vastikään hakemassa oman kylän Lindexistä iso kasa vaatteita molemmille pojille. Onnille farkkuja ja paitoja kouluun, sekä Viljolle pehmeämpiä asuja päiväkotiin.


Tästä dinoasusta tulikin heti Viljon suosikki. :)
Roarrrr!


Molemmille pojille tuli hankittua myös tuosta Back to cool -mallistosta vaatteita. Mielestäni siinä oli tosi kivoja juttuja, sekä pienemmille että isommille! 

Tänään olisi tarkoitus katsastaa poikien kenkätilanne ja räpylöiden koko... Joko siellä on syksyn vaatejutut plakkarissa? :)

10 kommenttia:

 1. Lindexin vaatteet näyttävät trendikkäiltä ja meilläkin niitä on suosittu. Tänä vuonna bongasin mellistosta useammankin vaatteen, josta tuli mielleyhtymiä suosittuihin lastenvaatemerkkeihin. Sattumaa? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kati, joo - olen huomannut saman! Ja ei se varmasti sattumaa ole. Kyllähän siellä Lindexilläkin suunnittelijat varmasti seuraavat trendejä ja tietävät mikä on hot ja mikä myy. Ja yleensä ne on näissä vaihtuvissa mallistoissa, jotka on ilmeisen suosittuja. :)

   Poista
 2. Näyttipä kivoilta nuo Lindexin vaatteet, täytyy koululaisille käydäkin vilkaisemassa löytyisikö jotain kouluvaatetta :) Ihana toi dinosaurus asu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö! :) Mä kyllä löysin aika vaivatta läjän sekä koululaiselle, että tuolle taaperolle. Viljo sai vähän enemmän värejä ja leikkisyyttä, Onnille tuli sit kouluun sitä neutraalimpaa ja hillitympää, coolimpaa. ;)

   Mustakin toi dino on ihana! Lisäksi Viljo sai niin viljomaiset housut, joiden lahkeissa on tekstit "brave" ja "wild" :D

   Poista
 3. meilläkin neljän pojan ja yhden tytön perheessä lindex on noussut ihan ykköseksi noissa vaateasioissa, niin tyylillisesti kuin laadullisestikin.pojille (ikähaarukka 2v-11v)ei kyllä löydy mistään niin hyviä, eikä ainakaan kirppareilta( mistä taas 1v pimulle löytyy oikeastaan kaikki). meilläkin taidetaan jonain päivänä täydennellä koululaisten varastoja tuolla,nuo pikkuset jotain supersöpöjä collarihousuja sieltä jo saikin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elisa, Lindex taitaa olla aika suosittu paikka hankkia perusvaatetta. Oi, ne pienten vaatteet on kyllä niin söpöjä... ^_^

   Poista
 4. Kivalta näyttää ja Lindexia meiltäkin löytyy. Poika ja tyttö kokemuksella voin sanoa, että kyllä ne tyttöjen vaatteetkin kuluvat aika hirveän näköiseksi. Tai sitten meillä vaan asustaa kaksi hurjempaa prinsessaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D Joo, kyllä varmasti tytötkin osaa. Ja oikeastaan mitä isompi lapsi, sen enemmän vaatteet näyttävät kuluvan, kun mahtuvat pidempään - ainakin meillä. Viljo ei ehdi sitten kuluttaa kaikkia vaatteita täysin puhki, kun kasvaa niistä jo ulos. :)

   Poista
 5. Lindex tällä hetkellä yks mun suosikki.
  Just perjantaina pääsin moneksi tunniksi kaupoille ystäväni kanssa, ja nyt pitäisi olla koululaisten sekä juniorin vaatetus syksyksi kunnossa.

  Amy

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieno juttu! Se on aina iso helpotus, kun saa nää hommat hanskaan. Ei oo mikään pikku rypistys. Meiltä puuttuu vielä yhtä ja toista, mutta vielä näyttäis olevan kesää jäljellä... ;)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...