torstai 6. elokuuta 2015

Kahden ainesosan Nutellakakku

Olin hieman skeptinen, kun ekan kerran törmäsin tähän reseptiin jossain. Pelkkiä kananmunia ja purkki Nutellaa... Voiko olla muka hyvää? No nyt tiedän, että on! Tällä nerokkaalla reseptillä saa tosi hyvää ja täyteläistä, sekä kosteaa (muttei mutakakkumaisen tahmeaa) kakkua. Suosittelen testaamaan!


*Edit: Nutellapurkki 350 g
HUOM! Reseptissä on virhe! Paista kakku 175 asteessa, 
EI 200 asteessa!


Tämä häviää parempiin suihin alta aikayksikön, joten kannattaa huolehtia, että saa omansa... 

20 kommenttia:

  1. Kuulostaa kokeilemisen arvoiselta. Mutta minkä kokoinen Nutella-purkki? Kaupassa on purnukoita vähän suurempaan ja pienempään tarpeeseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On ehdottomasti kokeilemisen arvoinen! Ja hups, hyvä huomio - Nutellapurkissa on 350g , lisään sen tuonne ohjeen alle. :)

      Poista
    2. Kiitos! Meillä on vähän semmoinen ongelma, että kaapissa ei voi olla Nutella-purkkia. Joku (lue: Johanna) käy lusikoinassa sen suuhunsa.

      Poista
    3. Voin uskoa... ;D Kyllä tuli tämänkin leivonnan tiimellyksessä nuoltua kulhonpohjat ja lastat aika tarkkaan! :D

      Poista
  2. Oho miten helppo idea! Täytyy melkein kokeilla joku kerta :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maya, tee! Tämä on TOSI hyvää :)

      Poista
  3. tämä tuli just kuin tilauksesta! kiitos :)

    VastaaPoista
  4. Nam minkä näköistä! :P kuulostaa kyllä vähintäänkin mielenkiintoiselta. Niin mielenkiintoiselta että pakko joskus kokeilla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on kyllä mahtavan simppeli, mutta niin hyvä resepti. Kakku on todella mehukas! Varmaan maistuu myös jätskin kanssa taivaalliselle. :)

      Poista
  5. Ihanan simppeli ohje :)
    Tätä täytyykin kokeilla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tee ihmeessä, tämän helpompaa ja mehukkaampaa kakkua saa hakea. ;)

      Poista
  6. Mulla on nyt kaksi kokeiluun menevää kakkujuttua - siinä toisessa on oikein kolme ainesosaa :)
    Kiitti tästä vinkistä - kuvasi laittaa kokeilemaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho! :D Tän helpommaksi ei oikein leipominen voi mennä... Vai oliskohan jossain resepti, johon tulee vain yksi ainesosa? :D Fazerin sininen suoraan suuhun?

      Kokeile Väkertäjä ihmeessä, et varmasti pety. :)

      Poista
  7. Mulla kärähti 200c asteessa, löysin toisen ohjeen jossa oli 175c 30min, eli jos uuni on kovin tehokas suosittelen vähentämään asteita. Ja toisessa ohjeessa oli että annetaan tekeytyä jääkaapissa vuorokausi! Mä kyllä ajattelin raapia käryt pois ja maistaa ihan just kohta!!!!
    Susanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äääääääääks! Siinä pitäiskin lukea, että 175 astetta! -_- Mun moka, sorry - korjaan heti! Oon vahingossa kirjoittanut 200 astetta, toivottavasti kovin monen kakku ei kärtsännyt tän takia. :( Hyvä kun jätit kommentin, en ois tajunnut muuten korjata tuota!

      Toivottavasti kakku silti maistuu! <3

      Poista
  8. Mmm nutellafanina tätä on kokeiltava! Kovasti sai nyökytyksiä aikaan muissakin perheenjäsenissä kun näytin kuvan:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä! :D Mut hei, huomaa, että korjasin tuon lämpötilan. Se pitää paistaa 175 asteessa, EI 200 asteessa... ;)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...