lauantai 12. syyskuuta 2015

Chilli lauantai

Kaikesta nahistelusta, kitinästä ja ulinasta (sitä tavallista) huolimatta tänään on ollut aika mukava päivä. Nukuttiin aamulla pitkään (tarkoittaa meillä yhdeksää) ja ollaan tehty kotihommia vaan ihan lunkisti. Sisällä ja ulkona. Yksi syy rentoon fiilikseen ainakin itselläni on varmasti kämpän siisteystaso. Viime viikonlopun vieraita varten siivosin alakerrasta jätesäkillisen Viljon leluja yläkertaan ja silti tänne jäi niitä ihan riittävästi... Vaikka leluja on levällään, niitä ei ole kasoittain, vaan juuri sen verran, että niitä jaksaa keräillä paikoilleen päivän mittaan. Vähän imurointia, pölyrätin heiluttelua ja tuoreet kukat maljakkoon, niin se on siinä. Illan hämärtyessä kynttilät palamaan, naperot punkkaan ja viini lasiin. 
Rentouttavaa lauantai-iltaa!

8 kommenttia:

 1. Kuulostaa vähän samanlaiselta lauantailta täälläkin (miinus naperot) - on nukuttu pitkään (näin lapsettomana sai posottaa jopa klo 11 asti), vähän rättiä ja imuria sinne ja tänne, kiinalaista ruokaa ja kaikkea hömppää telkkarista :) Kynttilät palamaan ja avot! Ihanaa viikonlopun jatkoa sinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Klo 11 asti posottaminen kuullostaa luksukselta! :D Mutta joo, onneksi tulee syksy ja hämärät ajat, jos nyt ei niin tarkkaan jaksa sen rätin kanssa heilua... ;)

   Ihanaa sunnuntai-iltaa Maria! :)

   Poista
 2. Tänään juhlittu keskimmäisen 8v synttäreitä. Toisin sanoen meikä puurtanut eilisen illan ja tän päivän tukka putkella.
  Nyt jälkikasvu tuhisee tyytyväisenä ja aaah, alan relata kera ukkokullan...

  Amy

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea sankarille! ^_^ Ja uuuh, tosi rentouttavia nuo lasten synttärit! Toivottavasti sait relattua kunnolla kemujen jälkeen. :)

   Poista
  2. Kiitos, kyllä sain.
   Leffa ja shipsipussi...

   Ja kolmen viikon päästä uus koitos, esikoisen 10v synttärit... :-0

   Poista
  3. Jes, sillä lailla! :D
   Mä otan vauhtia täältä sohvan pohjalta pian koittaviin Viljon kolme vee kreisipippaloihin. ;)

   Poista
 3. Kodin siisteys on niin iso osa mielen hyvinvointia..miten se voikin vaikuttaa fiilikseen ja omaan tehokkuuteen niin paljon?! Ja hauskaa "nähdä" kodin äänimaailmaakin. Yhdessä kilpailussa kysyttiin mitä biisiä popittaa tällä hetkellä eniten ja tajusin että en ole kuunnellut musiikkia pitkään aikaan. Meillä pärisee vaan Vespa-videot, kolisee kattilat ja raikuu kun ruoka on valmista.. En tiedä mahtuisikokaan enää yhtään lisää ääntä tähän talouteen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tuun hulluksi sekasorrossa! Ehkä just siks oonkin vähän hullu... ;)

   Tuo äänijuttu on totta. Mä usein haluan olla ihan hiljaa, jos lapset ei ole kotona. Edes radio ei ole silloin päällä. Tuossa oli sellainen yllättävän rauhallinen hetki ja kun oli muutenkin hyvä fiilis, niin teki mieli laittaa sellaista rauhallista chillailumusaa taustalle. :)

   Teillähän on tosi autenttinen italialaisfiilis! :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...