lauantai 12. syyskuuta 2015

Habitare 2015

Tsau! Eilen kävin Habitare-messuilla fiilistelemässä muutaman tunnin ajan. Lompakko keventyi reissussa ainoastaan parin kortin verran, mutta muutamia ideoita jäi pääkoppaan muhimaan ja jokunen juttu odottamaan ostopäätöstä. Oikeastaan ainoa asia, jota odotin messuilta, oli vinkit tulevaan eteisremppaan, mutta sellaisiin en juurikaan törmännyt, muutamaa lattialaattaa lukuunottamatta. 

Mutta hitsi! Ilmeisesti en kiertänyt koko messualuetta, siellä eilen illalla muistin, että yksi kiinnostava kohde jäi näkemättä! :( Kaverin Vanamo Groupin osasto, jossa mm. kauniita Suomessa suunniteltuja ja Norjassa valmistettuja astioita. Menkää tutustumaan osastolle 3a41. Vanamon Facobook-sivut löytyvät täältä.

Tässä liuta räpsyjä kohtesta, jotka tavalla tai toisella herättivät kiinnostuksen.


Hobby Hall yllätti positiivisesti, oli oikein kotoisaa.
Mä olen jo pitkään etsinyt mieleistä teekannua ja kyllä se niin on, että joka kerta sydämessä läikähtää, kun näen tuon Marimekon Siirtolapuutarha -kannun.Mä olen vähän sitä mieltä, että äitiyspakkaukseen tarvitaan lisäyksenä tämä GoSleep unisukkula. Sinne vaan pujahtaa maailmaa pakoon aina kun siltä tuntuu. Lentsikka-asemallahan näitä jo on väsyneille reissaajille. Oli aika mielenkiintoinen kokemus pötkähtää tuonne sisälle, Unikulman pehmeälle patjalle. :)


Saunamökkitunnelmaa... Oi, joko saan pian sen pihasaunan?!


Upeita, käsin tehtyjä Meksikolaisia laattoja. Uuuuuh-la-laaa, mikä lattia!Ihastuin tuohon Hakolan valkoiseen sohvaan. Hyvä istua ja kiva katsella.


Aina noita paparatseja saa hätistellä kimpusta... ;D
(kuva: Heidi/Eppusen kaapilla)
Messut jatkuu vielä tämän ja huomisen päivän. Aukioloajat ja muut tiedot löytyvät täältäAurinkoista viikonlopun jatkoa!

2 kommenttia:

 1. Hyvä nappasut! Kävin tänään ja nyt harmittaa, etten nähnyt tuota rautasänkyosastoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :)

   No damn, se oli kyllä aika kiva osasto. Ja mullakin tosiaan jäi tuo Vanamo ja kun olen muiden postauksia messuilta katsellut, niin huomasin monekin postauksen kohdalla, että "en mä tollasta nähnyt"... Eli kun on niin paljon kaikkea, niin aina jotain jää huomaamatta.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...