torstai 17. syyskuuta 2015

Keittiön kaappi

En olekaan tainnut vielä esitellä meidän keittiöön Torista löytynyttä vanhaa kaappia. Vaikka on tuo tainnut joissan kuvissa jo vilahdella, ainakin Instagramin puolella. Tuosta kohtihan lähti pari kiinteää kaappia pois, joten tämä ikäneito tuli korvaamaan puuttuvaa säilytystilaa. Tykkään siitä kovasti ihan tuollaisenaan, vaikka esimerkiksi nuo alaosan ovet on edellinen omistaja sutinut vähän miten sattuu. Olen myös miettinyt kaapin maalaamista jollain ihan toisella sävyllä, mutta toistaiseksi ainakin se on saanut olla näin. Kaapin oviin ja laatikoihin on vielä etsinnässä nupit, vielä ei ole mieleiset kävelleet vastaan.Sateisen tunnelmallista torstaita!

11 kommenttia:

 1. Hyvän löydön teit! Tykkään kovasti mix n match sisustuksesta, ettei kaikki ole samaa sarjaa tai mallia vaan juuri löytöjä sieltä täältä. Ja kelpo eväätkin näkyy, ne suklaat ja sipsit ovat varmaankin sitten kaapin oikealla puolella :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä kans! Sen takia halusinkin rempan yhteydessä ne kiinteät kaapit tuosta huitsin nevadaan ja tilalle vanhan. Ja kyllä mä sitä pitkään etsinkin. Kun aina oli joko väärä hinta, liian kaukana tai jotain.

   Sipsejä meillä kyllä on oikeasti tooooosi harvoin, eikä suklaat säily kaapissa kauaa! :D :D Mutta on siellä toisella puolella mm. nuudeleita ja pastaa. :D

   Poista
 2. Oi miten kaunis kaappi, ihanan yksinkertainen. Minusta tuo vähän kulunut valkoinen väri sopii hienosti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mä kans tykkään tuosta, kun siinä ei ole mitään ylimääräisiä krumeluureja. Mukavan pelkistetty. Ja tykkään kans kyllä enimmäkseen tuosta, on niitä kulutuksia mukavasti. Mut noi alakaapit on maalattu jotenkin niin, että niissä erottuu siveltimen vedot. Todennäköisesti kuitenkin tässä käy niin, että en sille jaksa/ehdi/viitsi tehdä mitään. Silmä on jo nyt oikeastaan tottunut. ;)

   Poista
  2. Ja kun ei viitsi edes oikolukea vastauksiaan, niin kieli on mitä on. :D

   Poista
 3. Onpas kaunis kaappi, kerta kaikkisen lumoava, hieno löytö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos anu! Kun tarpeeksi kauan jaksaa etsiä ja kytätä, niin välillä onnistaa. :)

   Poista
 4. Niin kaunis vanha kaappi, olet tehnyt kyllä aikamoisen löydön <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tämä oli kyllä tosi hyvä löytö, myös hinnaltaan. Ja vaikka on vanha, niin on tosi hyvässä kunnossa, eikä ollut mitään ylimääräisiä hajuhaittoja, kuten joskus vanhoissa saattaa olla.

   Poista
 5. Kiitos, tykätään kovasti itsekin :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...