perjantai 18. syyskuuta 2015

Paljasta pöytäsi!

Puutalobaby haastoi pöydän paljastukseen. Idea oli lähtenyt tästä instagram-kuvasta. Ja onhan se aina yhtä lohduttavaa katsottavaa, että kaikkien niiden puunattujen ja kiillotettujen kotien takaa löytyy myös sitä oikeaa elettyä elämää: rojua, kasoja, möhnää. Nousin siltä istumalta hakemaan kameraa ja nappasin kuvat meidän ruokapöydästä - siinä tilassa, kuin se sillä hetkellä oli. Tässä vaiheessa isompi oli jo koulussa ja pienempi touhusi isänsä kanssa olkkarin puolella. Itse olin jäänyt hörsimään kahvia koneen ääreen.


Ei tuo nyt ole ollenkaan sieltä pahimmasta päästä. Believe me, tämä on hyvän aamun pöytä. Tässä kohtaa nimittäin iso osa aamiaisastioista oli ehditty viedä pois, kuten myös lasten eiliset piirustusvehkeet.


Lehtikasa, mittanauha, lompakko, pankkitunnukset, jotain kuitteja, tietokone, kännykkä, tuikkukuppi ja Viljon aamupalan jämät. Tahmealla ja möhnäisellä pöydällä. 


Koululaisen kertolaskutreenejä. Mites siellä? Miltä näyttää pöydällä nyt?

14 kommenttia:

 1. Ihana arki :) Juuri nyt pöytä on puhdas, kun juuri sen siivosin, mutta täytynee ehkä jossain vaiheessa arjen keskeltä napata kuva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katja, jeps! Arki on kuitenkin parasta. Ja siellä ne ohimenevät hetket, kun pöytä on puhdas... ;D

   Poista
 2. Ihana kuva ja arki :). Minusta on aina niin lohduttavaa kun niiden siistien ja kauniiden kotien takaakin löytyy tätä ihan tavallista arkea ja sotkua, välillä kun meinaa epätoivo iskeä näitä omia nurkkia katsellessa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anu! Todellakin on lohduttavaa.. Yleensä, meillä ainakin, ne siistit kuvat on "hyvin rajattuja" ja niiden ulkopuolelta löyty the Truth. :)

   Poista
 3. Kiva kuulla, että muillakin sama juttu. Pöytä on täysin siisti vain aina hetken, kunnes siihen joku levittää tavaransa :) Tällä hetkellä pöydällä lojuu kaksi puurolautasta, padi, hiusharja, lompakko , kameran putki, lasten puhelimet, yksi nokkamuki, tulitikut ja yksi rutattu talouspaperi...hih, hii pitäisiköhän mennä siivoamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pöytä on siisti tasan sen hetken, kun lapset ei ole kotona. :D
   Ah, teidän pöytä kuullostaa ihanan kotoisalta! ;)

   Poista
 4. Olipa kiva! Nää on välillä hyviä muistutuksia, että ei se bloggarin arki todellakaan oo yhtään sen kummosempaa kun muillakaan :)

  Hey viikonloppuiloa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ihanaa, että näistä tosiaan muistutellaan välillä, ettei ihan erkaannuta todellisuudesta... ;D
   Hauskaa viikon jatkoa sinne! <3

   Poista
 5. Hah. Keittiönpöydällä on vain leivänpaahdin ja kynttilä ja juustohöylä ja muruja. Mutta ruokailutilan pöydän päällä on niin paljon kaikkea pientä epämääräistä sälää, etten jaksa luetteloida. Valokuvista kyniin ja legoukko ja valokuvia ja pari kirjaa ja läppäri. Kaikki vaakatasossa olevat ovat vaarassa kerätä kaikkea mahdollista ja mahdotonta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuullostaa ihanan kodikkaalta ja arkiselta! ;) Todellakin, jos jokin pöytä on siisti, niin usein ne on vaan siirretty siitä tieltä pois johonkin toisaalle... :D

   Poista
 6. Hi !, i love your house and you blog ,, you have a new follower
  Angelica

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...