keskiviikko 23. syyskuuta 2015

Pienillä teoilla on väliä

Heip! Tiesittehän, että eilen alkoi taas vuosittainen Roosa nauha -kampanja. Tänä vuonna teemana on "Käsi sydämellä", joka näkyy muotisuunnittelija Katri Niskasen suunnittelemassa nauhassa. Nauhan kädet symboloivat auttamista ja välittämistä.

Auttaa voi monella tavalla. Joko osallistumalla keräykseen esimerkiksi tuossa sivupalkissa näkyvän linkin kautta, ostamalla Roosa nauhan (3€) tai Roosa nauha -kampanjan tuotteita, jotka löytyvät täältä. Pienistä puroista syntyy joki, joten pienilläkin teoilla on väliä.


Roosa nauhoja on saatavilla seuraavilta jälleenmyyjiltä: Lindex, Prisma, S-market, Alepa, Sale, ABC-Market, Sokos, Emotion, Yliopiston Apteekki, Taito Groupin käsityömyymälät sekä paikalliset syöpäyhdistykset. 

Mukavaa viikon jatkoa! Me täällä jatketaan huomenna 3 vuotta täyttävän Viljo Vilpertin synttärisuunnitteluja. :)

4 kommenttia:

 1. Hieno asia tukea Roosanauha-kampanjaa.
  Asia koskettaa minua syvästi, koska hyvä ystäväni taistelee parhaillaan rintasyövän kanssa. :-(

  Mitähhh, Viljokin jo 3v???
  Onnea oikein paljon, erityisesti ikätoveri Helmiltä, joka aina ihailee Viljon kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rintasyöpä on niin yleinen, että taitaa melkeinpä meillä jokaisella olla joku tuttu, joka sen joutuu kokemaan. :( Onneksi se yleensä todetaan melko varhaisessa vaiheessa ja hoidot ovat kehittyneet. Toivottavasti ystäväsi toipuu pian, hoidot ovat rankkoja sekä fyysisesti, että henkisesti. <3

   Niin, ajatella näitä meidän pieniä! ;) Terkkuja Helmille <3

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...