keskiviikko 2. syyskuuta 2015

#TravelHousePorvoo

Yhteistyössä Visit Porvoo

Tulevana viikonloppuna (3.-6.9.) Porvoossa järjestetään #TravelHousePorvoo -tapahtuma. Tänä vuonna tapahtuman teema on rakennettu perhematkailun ympärille ja joukko aktiivisia perhebloggaajia saapuu ottamaan Porvoosta mittaaMeillä on ilo ja kunnia olla yksi tapahtumaan valituista perheistä, toisena suomalaisena ja ainoana porvoolaisena osallistujana. Muut osallistujat matkaavat tänne aina Virosta, Ruotsista, Saksasta, Norjasta ja Italiasta asti.


Lähtökohtana on nauttia pitkän viikonlopun aikana elämyksistä, joita Porvoolla on tarjota perhematkailijoille. Kyse ei ole ryhmämatkailusta, vaan kokemuksista, joita kuka tahansa tavallinen Porvoossa matkustava perhe voi kokea ja tehdä täällä käydessään.


Kaikkihan tuntevat Porvoon idyllisen upean vanhan kaupungin. Mutta mitä muuta tällä alueella on tarjota kaupunkiin poikkeavalle perheelle vanhan kaupungin lisäksi? Voin kertoa, että paljonkin ja varmasti joka makuun. Olit sitten himoshoppaaja, taiteen ystävä, kulinaristinen nautiskelija, aktiivinen ikiliikkuja tai rauhaa rakastava luonnonlapsi.

Nyt kannattaakin laittaa #TravelHousePorvoo seurantaan ainakin Facebookissa, Instagramissa ja tapahtumaan osallistuvissa blogeissa. Niihin alkaa nimittäin tupsahdella materiaalia em. aiheista ihan pian!

6 kommenttia:

 1. Porvoo on kyllä yksi lempparikaupungeistani <3
  Teillä on onni asua siellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Porvoossa on paljon hyviä puolia :)
   Hei, sun pitää tulla käymään! :)

   Poista
 2. Kivaa! Olen juuri yksi niistä, joilla ainoana juttuna Porvoosta tulee mieleen se vanha kaupunki vaikka paljon muutakin tarjontaa on kun vain ottaisi selvää. Porvoo on kivan matkan päässä Helsingistä joten jään innolla odottamaan ideoita:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Toivottavasti mun tulevista postauksista saa vinkkejä. :) Porvoossa on kyllä paljon muutakin kuin vanha kaupunki, joka kyllä kieltämättä on kaupungin helmi! Täytyy olla onnellinen, että se on säästynyt.

   Ja ihan totta, motaria pitkin Porvooseen pääsee autolla todella nopsaan. Ja busseja kulkee Helsingistä useampia tunnissa! :)

   Poista
 3. No onpas sinulla ihastuttava blogi. Tänään oli juttua Uusimassa tästä Porvoo-hommasta, ja sitä kautta löysin blogiisi. Asun itse Porvoossa ja kirjoittelen myös blogia. Tervetuloa vastavierailulle! Aion kyllä katsastaa nämä muutkin blogivinkit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, Kaisa! Juu, tänään oltiin staroja. ;)
   Kiva kun jätit kommenttia, täytyy tulla katsastamaan blogisi. Kiva löytää lisää muiden porvoolaisten blogeja. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...