torstai 29. lokakuuta 2015

Ekologisia leluja & alekoodi

Yhteistyössä FiksuMuksu.

Meillä ei lelut kauaa pysy siellä, missä niille olisi paikka, eli yläkerrassa. Olen tämän jo aikoja sitten hyväksynytkin ja sen vuoksi leluille on koppa myös olkkarissa. Ja koska keittiössä tulee vietettyä sen verran paljon aikaa, niin sinnekin niitä leluja tietysti kertyy, koska Viljo haluaa touhuta siellä missä muutkin. Yläkertaan vievän portaikon alla onkin juuri sopiva soppi Viljon omalle keittiölle, jossa tuo taapero mielellään kokkailee.


Saatiin valita Viljon keittiöön muutamia uusia juttuja FiksuMuksu -lelukaupasta. Ja keittiöhärpäkkeillä Viljo touhuaa enemmän kuin mielellään, samalla kun itse tulee laitettua keittiössä ruokaa. Ja kyllä, näitä leluja myös minä katselen meillä enemmän kuin mielelläni!


Tänään valmistui yllätyslounas.


Kyllä Viljo tietää mistä äiti tykkää :)


Puinen sushisetti* on ihana!Viljo sai myös yleiskoneen*, jolla valmistui herkullinen jälkkäri.


Onpa hyvän näköistä!


Jätskiähän* sieltä valmistui ja kauniit tötteröt tarjoillaan puiselta tarjottimelta.
Nämä jätskitahrat ei haittaa yhtään, jos niitä roiskuu vähän lattialle...


Molemmat pojat saivat lisäksi omat, upeat salkkunsa.


Wau, ihan oikeat, supertyylikkäät metallia ja puuta olevat työkalut*, joita ei siis ehkä edes voi täysin leluiksi kutsua. Pakissa on ihan jokaiseen tarpeeseen työkalu. Onnilla on ollut tapana käydä työkaluvarkaissa miehen pakilla ja jättää niitä sitten minne sattuu. Nyt on omat, hienot vehkeet projekteihin, eikä tarvitse enää lainata. Ja luulenpa (ainakin toivon) myös, että näistä tuo tokaluokkalainen osaa jo pitää vähän parempaa huoltakin..Ja pitäähän sitä tietysti olla pikkuveljelläkin oma työkalusalkkunsa, ettei tarvitse käydä isoveljen salkulla. Myös Viljon työkalut ovat puuta ja täytyy myöntää, että erittäin katseen kestäviä ovat nämäkin työkalut. Näitä ja muita ekologisia ja opettavaisia leluja siis myy aiemminkin suosittelemani, espoolainen perheyritys FiksuMuksu.


FiksuMuksu tarjoaa nyt tilaukset postikulutta koodilla ONNISTAIN. Tarjous on voimassa 2 viikkoa. Kannattaa käyttää etu hyväksi, jouluun ei ole enää kahta kuukautta! Meillä on tykätty touhuta näillä ainakin tosi paljon, joten voin ilolla suositella. Lisäksi tuo FiksuMuksun ideologia miellyttää kovasti.

 
Mahtavaa, karmaisevaa ja mahtavan karmaisevaa Halloween -viikonloppua kaikille!

*)Lelut saatu FiksuMuksu -lelukaupasta.

21 kommenttia:

 1. Harmillista todeta, et sun blogi on muuttunut mainosblogiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos palautteesta! Ja ymmärrän kyllä, koska en itsekään tykkää liiasta kaupallisuudesta blogeissa. Laskin, että olen kirjoittanut viimeisen kolmen kuukauden aikana 36 postausta, joista 5 oli ns. kaupallisia yhteistöitä, yksi messulippujen arvonta ja yksi postaus bloggaajatapahtumasta (joka sisälsi ravintola-arvion, mutta ei ollut ns. kaupallinen yhteistyö). Toki, noista viidesta kaksi oli matkailuyhteistöitä, joista tuli ulos useampi postaus (yhteensä 8) ja lisäksi ne ovat ajoittuneet melko lähekkäin.

   Varmasti on blogeja, joissa ei ole tätäkään vertaa kaupallisuutta ja taatusti on blogeja, joissa on paljon enemmän. Mulla nyt on sattunut olemaan viime aikoina tämän verran näitä, jotka olen katsonut sopivan blogini aihepiiriin. Ikävä kuulla että se harmittaa.

   Poista
  2. Tää blogi on juuri hyvä tällaisenaan. Ihmettelen, miksi anonyymin pitäisi saada lukea Katrin blogia ilmaiseksi, mutta Katri ei saisi itse hyötyä blogista mitenkään? Lisäksi blogiin sopivat yhteostyöt ovat kivoja ja itseäni ainakin kiinnostavat hyvät vinkit, kuten tämä. Tämä on ihana blogi!

   Poista
  3. Terkuin, Hoo :)

   Poista
  4. Ihanasti kirjoitettu, kiitos Hoo! ^_^

   Poista
 2. Wau... ompa tyylikkäät työkalut pojilla :)
  - Oikein karmaisevan ihanaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö?! Kyllä mies on nyt kateellinen... ;D
   Kiitos ja samoin sinne! <3 Viljo on karmaisevan kuuma... :/ mutta me miehen kanssa lähdetään pakoon koko viikonlopuksi ja lapset saa hoitaa joku muu. ;)

   Poista
 3. Puiset lelut ovat parhautta! Omia lapsia ei ole, mutta kummilapsille olen tähän mennessä ostanut puisia leluja (paitsi hiekkalaatikolle muovia), koska ne ovat hienoja, luonnollisia ja kestävät aikaa. Tuommoinen työkalusalkku voisi olla kova sana kummipojalle. Täytyykin pistää korvan taakse. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan samaa mieltä :) Nämä lelut tosiaan kestävät ja ovat kauniita kastella. Ulkolelut on tietysti asia erikseen. Ja se on kyllä vanhemmankin näkökulmasta ihanaa, jos sieltä lahjakääröistä paljastuu joku kestävä kapistus. Muovikrääsää kun jostain kumman syystä tuppaa kerääntymään ihan itsestään... :)

   Poista
 4. Kyllä Viljon kelpaa nyt kokkailla. Komeat on työkalutkin! :) Meilläkin on kokemusta FiksuMuksun leluista ja ne on ollut tykättyjä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Viljo on kyllä todellinen master chef! ;D FiksuMuksulla on tosi hyvä valikoima!

   Poista
 5. Meillä on kans just tuo työkalusalkku, siis ylempi. Aivan huippu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa! Vitsit, miten onnellinen meidän 8-vuotias oli kun sai nuo!! :D Eikä varmasti raaski jättää noita työkaluja pihalle lojumaan. ;)

   Poista
 6. Hyvännäköstä settiä kyllä. Kiva postaus!

  VastaaPoista
 7. Ihana leikkiin inspiroiva keittiönurkkaus ja nuo lelut miellyttävät varmasti äidinkin silmää! Tämä postaus ei helpottanut sushihimoani, vielä muutama viikko ja sitten..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, molempien mieleen ovat, sekä lapsen että äidin. ^_^ Oiiiii, koita kestää! Sitten herkuttelet oikein kunnolla! <3

   Poista
 8. <3__<3 Ihania leluja! Kunpa päiväkoteihinkin olisi enemmän varaa hankkia puisia leluja muovisten sijaan! Muoviset tietenkin kestävät paremmin pesua ja ovat ehkä hygieenisemmät, mutta puiset ovat jotenkin "aidomman" näköiset ja tuntuiset :) Kivoja kotileikkejä Viljolle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, tuo hygieniapuoli on aika tärkeä päiväkodissa... Että kyllä sen ymmärtää. Nää kyllä innostaa äidinkin leikkimään. :)

   Poista
 9. Juuri näin, pojille myös oma keittiösysteemi - eikös parhaat cheffit ole usein miespuolisia ;) Tyttären pojalla oli myös oma hella yms. systeemit, kunnes StarWars-legosysteemit syrjäyttivät chefjutut :) :( Maukkaita ! annoksia saimme tuolloin :) Ja vieläkin poika haluaa osallistua (ehdottaa itsekin) esim. sämpylöiden tekoon, niiden oikeiden :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ehdottomasti pitää olla pojillakin omat keittiösysteemit ja härpäkkeet! ;) Onnillakin oli aikanaan ja tämä nykyinen on Joulupukin tuoma. Tää tulee ihan luonnostaan, meillä kaikki miehet kokkaa siinä missä minäkin. Tai jopa enemmän.. :) Se on hyvä vaan, että oppivat jo pienenä! :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...