sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Kotka: Katariinan meripuisto

Yhteistyössä Kaakko135

Kotkan vierailun toinen kohde oli upeaakin upeampi Katariinan meripuisto, joka käsittää hulppeat 20 hehtaaria. Oltiin onnekkaita ja saatiin nauttia auringon paisteesta, joten täällä(kin) viihdyttiin ennen kotimatkaa pitkään. Puistoon on todella satsattu ja vielä lokakuussakin istutusten väriloisto oli ilo silmälle. Puistosta löytyy isot nurmialueet, leikkipuisto, labyrintti, piknikpaikkoja jne.
Puistossa kuultua:

"Siis wau!"
"Tää on ihan ku Kaivopuisto. Paitsi hienompi!"
"Äiti, se mörkö siellä metsässä oli tosi hauska."
"Niin siistii."
"Jos me asuttais Kotkassa, mä olisin aina täällä."
"Mieti millainen tää on kesällä!"
"Mä en haluu täältä pois!"

Mutta, pidemmittä puheitta, antakoon kuvien puhua puolestaan.Ahaa, täällä voi myös treenata!

VälipalaaMahtavat vauhdit jättikeinusta.Näihin kuviin, näihin tunnelmiin.
Katariinan meripuisto, me nähdään vielä.

10 kommenttia:

 1. Moikka!
  Päätänsä tulla kertomaan kuulumiset, kun aikaisemmin siitä unikoulusta kyselin. Mekin päästiin peruutuspaikalle. Tammisaaressa kaikki oli tosi ihania ja otti tosi hyvin huomioon meijän toiveet. Siellä meidän pieni heräili kahtena yönä muutaman kerran ja yhtenä ei kertaakaan!
  Kotona ensimmäinen viikolla Gee ei herännyt kertaakaan vaan nukkui aina itsekseen 10-12 tuntia putkeen. Tietenkin sitten pieni sairastui ja yöt oli taas mitä oli. Mutta nyt taas kun Gee on paranemaan päin eilen oli ensimmäinen yö kun huoneessa ei tarvinnut käydä kertaakaan. Eli tuntuu kyllä toimivan meillä, paremmin kun uskalsin edes toivoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Ja oooo, miten MAHTAVAA!!! Mä oon vilpittömästi onnellinen kaikkien puolesta, jotka löytävät avun uniongelmiin!! <3 Sairaala on tietysti aina sairaala, mutta eikö ollutkin ihana paikka?

   Tulipa hyvä mieli tästä viestistäsi, kiitos kun kävit kertomassa! Hyväunisia jatkoja sinne teille! ^_^

   Poista
 2. Kotkassa kyllä riittää noita hienoja paikkoja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi, kun meillä ei ollut aikaa kierrellä tällä kertaa siellä enempää! Mutta ymmärsin tosiaan, että siellä on enemmänkin just käymisen arvoisia puistoja. Varmaan ihana kesäkaupunki. :)

   Poista
 3. Meillä lapset tykkää tosi paljon Katariinan meripuistossa. Asumme itse muualla, mutta käymme sukulaisissa Kotkassa säännöllisesti. Kesällä kävimme viikon reissulla, 4 kertaa Katariinan meripuistossa ja eivätkä lapset saaneet siltikään tarpeeksi. ;) Kotkan kaupunki taitaa rakentaa sitä hiljalleen, joka kesä kun olemme käyneet siellä, niin jotain uutta on aina tullut. Aluehan on iso, eikä sellaista puistoa noin vain rakenneta. Ja joka vuosi tuntuu siltä, että siellä on aina enemmän ihmisiä, nuorista vanhoihin.

  Kotkassa on tosi monta ihanaa puistoa, ilmeisesti hyvin taitava pääpuutarhuri sekä kaupungilla mielenkiintoa pitkä jänteiseen toimintaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomaa kyllä, että puistoon on panostettu. Kaikki ne istutukset, kiveykset, valaistus jne... Ihan mahtava homma! Moni kaupunki sais ottaa Kotkasta oppia... ;)

   Mä haluan kyllä ensi kesänä mennä joku kaunis aurinkoinen päivä puistoilemana tuonne ihan koko päiväksi. Meillä ei tuttuja tuolla ole, mutta äkkiäkös täältä ajelee ihan muuten vain. :)

   Poista
 4. Hei!

  Meidän perhe on myös vieraillut puistossa usemman kerran. Hieno paikka, todella! :) Taisi olla viime kesälomalla, kun käväisimme paikassa niin huomasimme ihmispaljouden pöytäryhmän luona joka oli aivan siinä rannalla. Paikalle saapui lisää ihmisiä ja jokainen kantoi jotain herkkua kädessään, oli täytekakkua yms. Eli siellä rannalla, kesäauringon paistaessa jotkut pitivät syntymäpäiväjuhlat! Mainio idea. :D

  http://kotisaksassasydansuomessa.blogspot.de/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on kyllä ihana idea! Mikäs tuollaisissa puitteissa olisikaan viettää juhlia, jokainen tuo jotakin -periaatteella. :)

   Poista
 5. Hienoja kuvia! Tuo aakeus laakeus on mun mieleen maisemassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niin on munkin kyllä. Vaikka ei niin aakea laakea vuoristomaisemakin kyllä miellyttäis... mut sitä nyt ei ihan näillä huudeilla ikävä kyllä ole. :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...