sunnuntai 11. lokakuuta 2015

Travel House Porvoo - Sunnuntai

Yhteistyössä Visit Porvoo.

Eipäs se Travel House Porvoo vielä siihen edelliseen lauantai-postaukseen loppunut, jos niin luulitte. TA-LAAAA, sanoisi Viljo. ;) Meille oli järjestetty vielä sunnuntain aamupäivällekin kivaa ohjelmaa Porvoonjoella. Porvoossa on nimittäin kesäaikaan mahdollista vuokrata SUP-lauta ihan tuosta Mannnerheiminkadun sillan alla sijaitsevasta Turisti-infosta (Jokikatu 35 B). Kesäaikaan on saatavilla myös kursseja, tai miltä kuullostaisi vaikka SUP-jooga?


Tässä kävi tällä kertaa nyt näin, että iski akuutti paniikki ja sen sijaan, että olisin hypännyt laudalle tasapainoilemaan, värväsin sinne miehen. Jäätiin poikien kanssa rannalle ihmettelemään tuota kieltämättä hauskan näköistä lajia. Jälkeenpäin tietysti harmitti. Olisi pitänyt mennä itse!


Onnin ja Viljon kanssa kuljettiin rantoja pitkin SUPpailijoiden perässä ja samalla hengailtiin vähän vanhassa kaupungissa. Poikettiin mm. parissa vanhan tavaran myymälässä/kirpparilla, joita sijaitsee näissä joen ranta-aitoissa (Jokikadulla).

Viikon aikana Viljokin ehti saada kavereita muista, 
vaikkakin vähän isommista, osallistujista :)


Mulla oli mukana kamera, mutta unohdin akun kotiin laturiin, joten olin kännykän varassa... enkä muistanut ottaa kuvia mm. lounaalta. Käytiin syömässä vanhassa kaupungissa sijaitsevassa Hanna-Mariassa, joka tarjoilee suomalaista kotiruokaa - viikon jokaisena päivänä. Tosi suosittu lounaspaikka, eikä ihme. Hyvä sijainti, reilut annokset ja edulliset hinnat. Peukku!

Lounaan jälkeen jouduttiin hyvästelemään meidän mahtavat Travel House Porvoo -kaverit. Osalla kotimatka oli jo alkanut, osa teki vasta lähtöä. Meillä ei ollut mikään kiire kotimatkalle, heh, joten piipahdettiin parissa vanhan kaupungin putiikissa, jotka juuri sopivasti availivat oviaan.Oli kyllä valtavan kivat neljä päivää! Oli mahtavaa tutustua tietysti kotikaupunkiin (ja hieman Loviisankin puolelle) vielä vähän syvemmin, mutta myös muihin osallistujaperheisiin. Tästä jäi lämpimät muistot koko perheelle, toivottavasti myös muille. Kaiken kaikkiaan hieno kokemus.

Kiitos, Thank You, Aitäh, Tack, Takk, Danke and Grazie! :)

Aikaisemmat Travel House Porvoo -postaukseni voit lukea täältätäältätäältäja täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...