sunnuntai 18. lokakuuta 2015

Vielä ehtii Lintsille!

Eilen päätettiin ex-tempore lähteä vielä illansuussa ajelemaan Helsinkiin, Linnanmäen valokarnevaaleille. Takapenkkiläiset kihersivät innoissaan, kun normaalisti siihen aikaan olisi aloiteltu jo iltapalahärdellit.


Lintsi on UPEA kaikkine valoineen! 

Jos mahdollista, niin menkää ihmeessä tänään ihastelemaan ja fiilistelemään huvipuistotunnelmaa! Lintsi on tänään vielä auki klo: 13-22 ja lähes kaikki laitteetkin ovat toiminnassa. Vinkkinä, että varaudu ryysikseen ja pukeudu lämpimästi! Valokarnevaalin ja Linnanmäen juhlavuoden päättää tänään ilotulitus. Kahdeksalta esiintyy Jean S. ja Laura Voutilainen. Me kuultiin eilen Jore Marjarantaa.
Viljo nukkui pienet välitirsat menomatkalla, joten jaksettiin ihan sulkemisaikaan asti. Eikä oltaisi silloinkaan millään maltettu lähteä pois. Pojat pyörähtelivät muutamissa laitteissa ja ennen kotimatkaa haukattiin iltapalahodarit. Taidettiin itse asiassa olla ihan viimeisten joukossa kun lähdettiin.
Se tunnelma!! Valot, musiikki, iloiset ihmiset, hattaran ja poppareiden tuoksu.. Tosi kiva päätös syyslomaviikolle. Tänään valmistaudutaankin sitten arkisempaan viikkoon. 

Leppoisaa sunnuntaita kaikille ja iloista lomaa niille, joilla se vasta alkaa!

4 kommenttia:

 1. Me olimme Lintsillä perjantaina, tosin päiväsaikaan. Silloinkin oli aika paljon ihmisiä liikenteessä, mutta kun lähdettiin pois, niin vielä enemmä oli tulossa. Illalla nuo valot ovatkin varmaan tosi upeat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Kirsi! Siis se tunnelma kaikkine valoineen on ihan kuin jostain satumaasta. Tosi hyvin tehty! :)

   Poista
 2. Ihanan tunnelmallisen näköistä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli ihan ku jostain sadusta! Tosi upeaa, harmi, että se on nyt kiinni... Pitäisi varmaan suunnata johonkin muualle hakemaan huvipuistotunnelmaa ennen ensi kesää. Köpiksen Tivoliin? ;)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...