perjantai 2. lokakuuta 2015

Viikon varrelta

Lähes viikko on hujahtanut taas, melkein huomaamatta. Koulua, töitä, harrastuksia. Ollaan nautittu tästä ihmeellisen lämpimästä syksystä. Pyykätty, kokattu, tiskattu ja kuskattu. Menetetty hermot jokainen vuorollaan, kuka milloin mistäkin. Aiheesta ja aiheetta. Vakkari hampaidenkiristelyt syntyvät hampaiden pesusta, kertotaulusta, kissankarvoista, peliajoista, työstressistä ja kieroon menevistä sukista... On äristy ja sovittu, lohdutettu ja pyyhitty kyyneleitä. Ja sitten taas sama ralli alusta. Yksi haaverikin sattui, kun Lauri kilpa-auto kiihdytti suoraan päin isoveljen kasvoja. Onneksi selvittiin pelkällä säikähdyksellä, pienellä verilammikolla ja turvonneella huulella.
 Aurinko paistaa taas tosi lämpimästi, tälle päivälle on lupailtu jopa 17:ää astetta! Ja illaksi sitten taas syysmyrskyä. Sopii mulle! Olen menossa tänään illastamaan porvoolaisten bloggaajien seurassa ja kotiin palatessa sopiikin tunnelmoida sohvan sylissä myrskyä kuunnellen. Mukavaa viikonloppua! :)

2 kommenttia:

 1. Silloin on hyvin kun kotona on tilaa ja aikaa purkaa ja harjoitella noita perustunteita, ihan kaikkien:) Mukavaa viikonloppua ja herkullisia hetkiä porvoon bloggaajien kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se taitaa olla. Meillä on kyllä otettu tuo harjoittelu ihan tosissaan... ;) :D
   Kiitos, ilta oli tosi mukava! Aurinkoista viikonloppua sinne teillekin! <3

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...